Na veletrhu FOR BIKES můžete i závodit !

V rámci veletrhu FOR BIKES, který se koná ve dnech 27– 29.3. 2015, se také odehraje  premiérový ročník závodu HERVIS RACE FOR BIKES.  

Závod  pro širokou veřejnost odstartuje v neděli 29.3.,v pravé poledne, přímo v areálu PVA EXPO  PRAHA Letňany.  Celková trasa  měří 45 kilometrů a je rozložena do pěti totožných okruhů, které zavedou cyklisty do Kbelského lesoparku.

Co na účastníky čeká ?

„Trasa vede  ze 70% terénem, z 20%  po lesních cestách a jen z 10% po asfalt. Každý okruh má převýšení 80 metrů, což na celý závod činí 400 metrů, a to zvládne úplně každý,“ přibližuje ředitel závodu Miroslav Svoboda  ze Cycling teamu Kbely, jenž stojí mimo jiné i za akcí Kbelský pahorek. „Letos v květnu proběhne už čtvrtý ročník, trasa obou závodů je velmi podobná“ upřesňuje Svoboda, který HERVIS RACE FOR BIKES pořádá ve spolupráci se společností ABF a.s., a  s Magistrátem hl.m.Prahy,  městskými částmi  Praha 18 a Praha 19.

Za závod vstup na výstavu zdarma !

 Pro  HERVIS RACE FOR BIKES  je vypsáno celkem deset kategorií, v nichž dostanou všichni vítězové věcné ceny a nejrychlejší tři v absolutním pořadí i finanční odměny. Příjemná informace je, že v  rámci startovného, které činí 200,- Kč, obdrží všichni účastníci vstupenku na veletrh a parkovné.

Přihlášky do závodu budou na oficiálním webu www.forbikes.cz, registraci a měření čipovou technologií bude mít pod palcem společnost Sportovní servis / https://system.sportovniservis.cz/register/189 /

Limit pro závod je 400 startujících, ale přesto neváhejte příliš dlouho s přihlášením. Na veletrh se přijde každoročně podívat téměř 30 000 návštěvníků. Závod HERVIS RACE FOR BIKES tak přinese největší cyklistické akci tohoto druhu v ČR další rozměr.  „Věříme, že konání takové akce určitě přispěje k další atraktivitě a propagaci cyklistiky,“ nechal se slyšet Pavel Hájek – ředitel obchodního týmu FOR BIKES.

hervis-race-for-bikes-2015-plakat

autor: Kája P.

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková