Ve městě na kole šik ? Jde to !

Jaro je tady! Konečně můžeme vyměnit přeplněné tramvaje a autobusy za mnohem příjemnější prostředek k dopravě po městě. Usedáme na kolo. A co na sebe, aby nás nepřekvapily ani ranní teploty či jarní deštík? Probrali jsme se obchody a máme tady pro Vás výběr opravdu stylových a funkčních kabátů a park stvořených pro jízdu na kole.

Kabátek či parka do města by měly být ideálně z funkčního materiálu, aby vydržely i nenadálé změny počasí a ochránily proti dešti a větru. A membrány materiálu zase zabránili srážení vlhkosti v oblečení. Prostě abyste do práce dorazila stále jako cukrová panenka. Důležitý je také střih umožnující pohyb. Doporučujeme také bundy, které mají reflexní prvky a cyklistka je tak lépe vidět v městském provozu. Jakou barvu si vyberete, záleží jen na Vašem vkusu.

1 – Z dílny mladých českých designérů

1 - SEGRASEGRA dámská dlouha zateplená parka - 5900 kč (1)
Krásná a funkční dlouhá zateplená parka z dílny české značky Segrasegra nám učarovala. Cyklistce je šitá na míru a je neuvěřitelně propracovaná. Nejen, že má šikovný oboustranný zip a reflexní prvky, ale také praktické kapsy a připínací vnitřní klín, který chrání nohy před deštěm a rozšíří parku natolik, že ani dlouhá bunda nebude při jízdě na obtíž. A  jedna zajímavost. Detaily v podobě manžet na rukávech  jsou z recyklovaných duší kol. Srdce cyklistky plesá.

Koupit ji můžete například v obchodě Molo.cz, cena je 5900 Kč, k dostání je v barvách cappuccino, tmavě šedá, tmavě modrá a černá.

2 – Elegantní praktický nepromokavý kabátek


V síti prodejen Decathlon jsme narazili na dva zajímavé kousky. Prvním je elegantní nepromokavý kabátek, který je vybaven hydrofilní membránou, umožňuje tedy vlhkosti pronikat ven, ale nepropustí  vodu. Praktické je také stahování v pase na šňůrku, odepínací kapuce a nepropustné švy.

Koupit jej můžete v prodejnách Decathlon za cenu 1849 Kč.

3 – Elegantní parka pro jízdu ve městě

3 - Dámská parka pro jízdu ve městě - koupit můžete v Decathlonu za 2099 Kč

A druhým naším objevem je opravdu elegantní parka určená přímo pro jízdu na kole ve městě. Je z nepromokavého materiálu, odvětraná na zádech a v podpaží, má nepropustné švy a díky reflexním pruhům a barvě na zápěstí, v pase a na kapuce budete vidět ve dne i v noci. Střih se také příjemně přizpůsobí tělu, praktické jsou prodloužené rukávy a vysoký límec pro ochranu krku.

Koupit jej můžete v prodejnách Decathlon za cenu 2099 Kč.

4 – Sexy a veselá i na kole

5 - Dámská krátka budna do města na kolo - Sportisimo 3 490 Kč

Bere dech. Veselé barvy a střih, který zdůrazní ženskou siluetu je na první pohled opravdu sexy. A tak to má být. Dámská jarní bunda pro pohyb ve městě jako stvořená. Na kole se vám v ní pojede opravdu lehce.

Koupit ji můžete v obchodech Sportisimo za cenu 3 490 Kč. Veselé Velikonoce.

6 – Eko bundička pro cyklistky

6 - Dámská budna Vaude - pro ženy na kolo do města

Německá značka Vaude opět nezklamala. Tentokrát Vám přinášíme tip na novinku, dámskou bundu Vaude Homy Padded jacket. Krásná fialová prodloužená bunda je stvořená pro městskou cyklistiku. Dokonalý střih s předtvarovanými rukávy, vnitřní i praktické přední kapsičky a výroba z materiálů, které jsou šetrné k životnímu prostředí dělají z této bundy jednoho z našich favoritů.

K dostání je v internetových obchodech například v Bike-eshopu za cenu 4 370 Kč.

Tak hurá do obchodů, aby nás ten velikonoční zajíček … 🙂

Autor: KatkaF

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková