Jednoduše inspirující víkend

Mladá, starší, tenká, baculka, novicka či zkušená ? To je jedno, důležité je toto: láska ke kolu ! Před časem jsme představily na DNK partu lidí, která chystá víkendové akce pro dámy. První kemp je minulostí a my jsme dostaly moc milou zprávu. Váháte ještě ? Tohle vás musí přesvědčit….

Tohle jsou slova Honzy Navrátila, šéfa SUMMIT Leaderu…

V neděli jsem jen tak stál a koukal do tváří šesti naprosto spokojených holek, kterak nadšeně tleskají nejen našemu týmu, ale také sobě navzájem a vůbec všemu, co o uplynulém víkendu zažily. Končil náš první Ladies víkend, který všem najednou připadal nějak moc krátký.

Do přípravy dámského bikového víkendu jsme šli všichni už od prvopočátku s obrovským nasazením. Přáli jsme si uspořádat akci, během které holky překonají své vlastní hranice, ale zároveň si také odpočinou. A to fyzicky i psychicky. Pozvali jsme fyzioterapeutky z VO2MAX, skoupili snad všechnu zeleninu a ovoce v obchoďáku, naleštili testovací kola od Scottu… a vůbec nás při tom nenapadlo, že nejvíc si holky vychutnají skutečnost, že je svou péčí zahrnou hned tři chlapi naráz 🙂

snad (1 of 4)

Po celý víkend jsme z děvčat pociťovali ohromné nadšení, které se přenášelo také na nás. To jejich odhodlání dokázat na kole něco, co ještě nikdy nevyzkoušely. Slastné uvolnění, když si po vyjížďce, v péči fyzioterapeutek, vychutnávaly zasloužené chvíle regenerace. Nebo blažené výrazy nad zdravým a vyváženým jídlem, které jsme jim servírovali z naší inspirující kuchyně. Byla to jízda, ve které každý z nás zanechal kus svého srdce.

 

Dámy, za celý tým Summit Leader vám děkuji.

Honza Navrátil

Chcete si přečíst pocity a názory samotných děvčat? Pak klikněte zde…

http://www.summit-leader.cz/reference-z-ladies-bikoveho-vikendu/

snad (3 of 4)snad_zbytek (3 of 4)snad_fyz (3 of 3)snad (2 of 4)snad_zbytek (1 of 4)

Autor: KajaP, Honza N.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková