Cyklo Aréna Vysočina má nové Testovací a servisní centrum. Vyzkoušejte kola Ghost a Superior

Další příjemná zpráva pro Vás, co baví jezdit a poznávat. Nová místa i nová kola Na Vysočině si můžete letošní léto skutečně užívat.

Vysočina Aréna je většině z nás známým pojmem – jak z vrcholných sportovních akcí, tak od loňského roku i jako nová trailová oblast pro hobby cyklisty i rodiny s dětmi. A místní pro Vás připravili další velmi příjemnou novinku :  30.června byl oficiálně zahájen provoz  „Testovacího a servisního centra Cyklo aréna Vysočina“. O zásobu kol k vypůjčení se postarají dvě značky- Ghost a Superior a vybírat je skutečně z čeho – hardtaily, celoodpružené modely do náročnějšího terénu,  ale co je velmi potěšující, tak v nabídce jsou i silniční kola ! Můžete tak vychutnat široké okolí kolem Nového Města na Moravě, doporučené trasy najdete na webu areálu. Bikových trailů je 30 km, silniční okruhy čítají cca 150 km.

A jak už název napovídá, pokud přijedete se svými biky, třeba vyzkoušet tratě nedávno proběhlého světového poháru a budete potřebovat servis, i v tom případě se můžete spolehnout na výpomoc. K dispozici je nejen nářadí na půjčení, ale pokud si nebudete vědět rady, pomůže vám zdejší mechanik.

V nabídce servisního centra nemůže chybět ani doplňkový prodej duší a podobného spotřebního materiálu, sportovní výživy a pití.

Otvírací doba je v období červenec – září, ve všední dny od 10 do 18h, o víkendu od 9 do 19h. I ceny půjčovného jsou velmi příznivé: na 2,5 hodiny zaplatíte za kolo 200,-Kč, za 4 h-300,-Kč. Nezapomeňte jen na vratnou kauci -2000,- Kč

více info: www.vysocina.bike

Autor: Kaja P.
Foto: zdroj mtbs.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková