Šperky ze součástek – Originální FOTOGALERIE jako inspirace

Milujete kolo a zároveň originální šperky? Podívejte se do naší fotogalerie. Většina z našich tipů je velmi snadná ke zhotovení a poradí si i méně šikovné.

Rády se zdobíme. A taky rády tím vyjadřujeme kus svého já. To už je krok k tvorbě šperků z cyklo součástek. Řada z nich se díky své jednoduchosti hodí dokonce i pro muže. Zkuste si během letních dnů s předstihem vyrobit vánoční překvapení. A nebo se nechte jen tak inspirovat a udělejte si radost nákupem, jistě něco na eshopu najdete.

K úspěšné realizaci nebudete potřebovat mnoho. Pochopitelně staré kolo nebo jeho součástky (využít se dají především články řetězu, ale vniveč nepřijdou ani ventilky a další součástky). Dále si sežeňte v bižuterii (kamenném obchodě nebo na internetu) kroužky, řetízky, korálky, zavírání, kožené řemínky a ketlovací kleště – bez těch se opravdu neobejdete. Pokud nejste v tvoření bižuterie zběhlá, stačí vzít obrázek a nechat si poradit.

 

Vyrábět můžete náušnice, náramky, náhrdelníky anebo třeba klíčenky. Hodně pohody při tvoření a nezapomeňte nám na Facebook poslat fotku.

Náš tip: Podívejte se, jak může kolo skvěle zafungovat jako designový doplněk interiéru.

Autor: Jana D.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková