Zajímavosti – Eurobike 2015

Dnes se vrátíme k nedávno skončenému veletrhu Eurobike fotogalerií zajímavostí. K vidění toho bylo skutečně hodně, každý vybírá podle jiných parametrů, někdo chce užitečné věci, někoho upoutá neotřelý nápad nebo designová záležitost….

Zajímavosti z řady doplňků a příslušenství, vztahující se k městské cyklistice, cykloturistice nebo expedičním cestám, byla na Eurobike spousta. Zde je jen zlomek toho, co upoutalo naší pozornost.

 

_MG_0977

Dryve – tato švýcarská značka představila svůj nový produkt, který vás má ochránit při jízdě v nepříznivém počasí.  Skladný, lehký, bezpečný a variabilní – to jsou přednosti tohoto ochranného systému pro městskou cyklistiku. Jak moc se tato, na první pohled „crazy“ věc rozšíří, ukáže čas.

 

_MG_1092

Biologic – v nabídce této značky najdete šikovné doplňky pro ty, co užívají kolo jako dopravní prostředek. Ať už jde o držáky na mobil, nabíječky nebo právě ochranné obaly. Tento voděodolný byl na Eurobike podroben skutečně důkladnému testu – celý den pod sprchou ! U nás můžete koupit přes zastoupení www.azub.cz

 

_MG_1072

Aibbel – nosiče, tašky a další příslušenství. Nás zaujalo toto osazené kolo, vybavené pro skutečně „mega“ ženu : nosiče pro dvě děti, taška …a hurá k vodě :-).

 

_MG_1075

MioCyclo – představení dalšího z cykloměřičů a navigací v jednom – novinkou bylo Mio Cyclo 200, s bezvadnou výbavou (představovali jsme nedávno). V redakci DNK máme v testu další z modelů Cyclo 505, již brzo se můžete těšit na naši dámskou recenzi.

 

_MG_1153

Ortlieb –tato německá značka oslavila 30 let své existence, na veletrhu měla výrazný prostor a pěknou expozici. Voděodolné tašky pro vaší jízdu kamkoliv. Vzkaz od Ortilebu – barev se nebojíme, vybírejte!

 

_MG_1314

Georgia v Dublinu – poměrně mladá značka, kterou založily v r. 2009 matka s dcerou a tento krásný kousek, inspirovaný pravděpodobně počasím irského pobřeží zcela vystihuje jejich zaměření. Funkčnost, osobitost a eleganci.  Prostě v tomhle zůstanete dámou na kole i v dešti.

Autor: Kája Polívková

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková