Soutěžíme o produkty SPORTIQUE

Nepřehlédly jste naší Podzimní soutěž ? Ještě máte čas se zapojit ! A aby byla motivace o trochu větší, přečtěte si něco o dárcích, které pro vylosované výherkyně máme nachystané….

Zkraje týdne jsme vypsaly soutěž, kdy vybíráme NEJkrásnější kolo, které jsme v letošním roce pro Vás testovaly. Odměňujeme 5 vylosovaných odpovědí. A dárky za hlasování ? Určitě užitečné, ať už jste vášnivá cyklistka nebo jen sezónní jezdkyně.

Společnost SPORTIQUE  nabízí sportovní kosmetiku. Tím by ale nebyla na trhu nijak výjimečná. O kvalitě a odlišnosti od běžných produktů napovídá motto této značky : přírodou vytvořena, námi zdokonalena – to je naše zdravá péče o tělo.

Společnost SPORTIQUE od svého založení v roce 2006 navrhla řadu čistě přírodních krémů a balzámů, jejichž cílem je podpořit sportovní výkon. A čas i po něm.  Výrobky jsou testovány jak pro užití v náročných  podmínkách, tak i pro používání v každodenním životě, právě pro své čistě přírodní složení. Produkty  Sportique jsou totiž vytvořené z nejčistších zdrojů – bez ropných a syntetických surovin, které bývají původcem a nosičem alergií, toxinů a karcinogenů. Obsahují  přírodní suroviny v podobě bylin, rostlinných olejů a tuků.

Pokud se pravidelně věnujete outdorovým aktivitám, najdete v produktech této značky řadu výborných pomocníků.  Jak krémy k použití před samotným výkonem, tak i pro následnou relaxaci a regeneraci. Moderní život klade na naši pokožku velké nároky. Spěch a napětí snižují nejen přirozenou rovnováhu organismu, ale také zdraví a jemnost naší kůže. Dotek přírody, který pokožce dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný – tak jako životní styl, který firma vyznává.

A na co se mohou těšit výherkyně naší soutěže ?

GET GOING CREAM
Rychle působící přípravný hřejivý krém s vitamíny, esenciálními oleji a bylinnými extrakty, který zlepší lokální prokrvení a povzbudí vaše svaly před výkonem. Z vlastní zkušenosti zařazujeme mezi TOP výrobky z kategorie sportovní řada. Použitelný před aktivitou v každém ročním období. A příjemně voní…..


COOLING CREAM
Chladivý, stimulující masážní krém po sportovní aktivitě. A nebo po náročném pracovním dni, kdy máte nohy unavené, jako po těžkém tréninku. Stimulující účinky peprmintového oleje, eukalyptu, kafru, mentolu, borovice  vytváří jemnou emulzi, která Vás osvěží a omezí únavu a bolestivost namožených svalů a kloubů.

KRÉM NA RUCE S BAMBUCKÝM MÁSLEM
Krém na ruce s vysokým obsahem bambuckého másla vyživuje, regeneruje, zvyšuje pružnost a vláčnost pokožky.  Výtažky z bylin s antimikrobiálními účinky (rozmarýn, neem, arnica, kopřiva),  urychlují regeneraci kůže. Levandulový olej pak osvěžuje příjemnou vůní. Krém se velmi rychle vstřebává a zanechává na pokožce jemný, hedvábný pocit.

LIP BALZAM
Rostlinné oleje, vosky a bylinné výtažky vytváří zvláčňující ochrannou  vrstvu s jemným přirozeným leskem. Lipy Sportique ochrání i ty nejcitlivější rty proti nepřízni počasí. V nabídce najdete  „příchutě“ med, cafe late, kaštan, višeň, broskev, ale např. i lip se zvyýšeným UV faktorem.

Tak šupky na Soutěž a už nám pište ! Třeba se na vás štěstí usměje a balíček od SPORTIQUE poputuje právě k Vám !

Kompletní nabídku produktů najdete na www.sportique.cz

Autor: Kája P.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková