VÝSLEDKY PODZIMNÍ SOUTĚŽE ! Kdo je vítěz …?

Máme výsledky naší podzimní soutěže o NEJ kolo. Vybíraly jste z našich testovaných modelů. Jak to vše dopadlo ? Má u vás zelenou hardtail nebo jedině celopéro ? A jakou šanci měla letos jediná testovaná silnička ? To vše a hlavně za kterými pěti vylosovanými poputují naše ceny, si přečtěte v našem článku…

Na začátku října  jsme vyhlásily Podzimní soutěž o NEJ kolo. Nej – znamenalo takové, které vás zaujalo v našich letošních testech. Ať už svým designem nebo předurčením, kde jej můžete prohánět. A možná i cenová hladina byla pro někoho jedním z parametrů výběru. Zastoupení bylo pestré – od silničky až po městské elektrokolo.

VÍTĚZEM JE…
Máme radost z vaší účasti, bylo vás docela dost, kdo si našel čas nejen na soupis pořadí tří favoritů, ale i na osobní hodnocení, proč takto volil.   A tady bych ráda zdůraznila, respektive vzkázala všem chlapům, že komentář tipu : ..“ kolo je prostě hezký“ , tam opravdu nebylo ! 😉 . Bylo znát, že jste si četly naše testy, což nás samozřejmě těší.
A teď již k výsledkům. Na jednu stranu možná překvapující, na druhou je pořadí odrazem toho, že dokážete vnímat kolo i jinak, než jen to, které by mohlo reálně patřit do vaší garáže.

1. místo
Nejvíce prvních míst získal AUTHOR INSTINCT ASL, bílý hardtail této tradiční české značky. Ocenily jste na něm poměr „cena-výkon“, a samozřejmě elegantní bílá mu přidala také nějaké bodíky.

 

2. místo
Suverénně nejvíce přiřazených druhých míst, ale i několik jedniček se objevilo u této půvabné silničky TREK EMONDA SLR, která pro mnohé patří cenově do kategorie snů, ale očividně vás její test oslovil. Několik z vás se rozepsalo o čistém zpracování, zaujal černý mat rámu- prostě tohle kolo vám přišlo jako šperk, který byste si„užily“.

 

3. místo
Shoda pro dva biky celoodpružený SCOTT CONTESSA SPARK 700 a hardtail TREK CALI SL. Přes na první pohled rozdílnost, je přeci jen pár věcí spojuje. Jde o dva hliníkové stroje, které směle mohou vyrazit do závodní bitky, mají kvalitní osazení a přesto jsou za rozumný peníz. Designově rozdílné – což jste ve svých komentářích zmínily – SPARK s dynamickým a výrazným vybarvením a oproti tomu CALI decentní v základu, s červeným oživením oslovil mnoho z vás.

I na dalších místech bylo pořadí shodné nebo hodně těsné, cílem této soutěže ale nebylo hledat kolo, které by „propadlo“, protože jsme měly velmi otevřené parametry k hodnocení, tudíž jde o hodně subjektivní pohled. Pro nás je přínosem to, že víme, jaká kola testovat, že určitě přidáme další silničky, nemusíme se bát nabídnout i drahé kousky, ať už jako inspiraci nebo jako potěšení oka našich čtenářek.

 

ŠTĚSTÍ PŘÁLO….
Naše dárkové balíčky s kosmetikou Sportique poputují za těmito vylosovanými :
Hana Vejrostková /Lukovany
Jitka Komárová /Dolní Chabry
Lubica Hradecká / Všeruby u Plzně
Jarmila Řezníčková / Kačice
Kateřina Rohošková /Praha 4

Výherkyním gratulujeme a všem ostatním DĚKUJEME za účast i inspiraci. A těšíme se společně s vámi na další testy i soutěže.

Autor: Kája P.
Foto: archiv DNK

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková