Vánoční dárky – tipy redakce DNK # 3.

Další dávka dámské inspirace….dnes zejména pro naše protějšky. Praktické, užitečné, zážitkové…i pro vás, milé dámy.

MONTÁŽNÍ NASTAVITELNÝ STOJAN


Potřebuje vaše kolo častý drobný servis ?  Pořiďte domů jednoduchý montážní stojan, partner už se nebude muset ohýbat a péče o vaše kolo mu bude už jen každodenní radostí 😉  Základní konstrukce je vyrobena z ocelových trubek, upínací mechanismy z tvrzeného plastu. Nosnost je 30 kg, což vaše kolo jistě nemá. Nechybí ani praktická miska na odložení nářadí. Lze nastavit v rozmezí 105 – 190 cm, tedy komfortní pro každou výšku postavy.

Cena : od 950,- Kč
http://www.mojekolo.cz/stojan-montazni-skladaci-nastavitelny

 

 

BATOH SCOTT PERFORM HY’ 12
Tímto dárkem partnerovi naznačíte, že to se společnými vyjížďkami myslíte vážně. 

2416015018_119380_png_zoom_1    2416015018A_119379_png_zoom_1

Protože batoh SCOTT Perform HY 12  poskytne službu jemu i vám.  Je vybaven 2 litrovým hydrovakem, což jistí dostatek tekutin i na delší výlet. Batoh má také 3D zádový panel, odvádějící vlhkost a propracovaný tvar bederního pásu, takže skvěle sedí i větrá. Navíc také disponuje „kompresním“ systémem, můžete tedy náležitě zaplnit a i tak je jeho vezení pohodlné a bezpečné.  Vybírat můžete ze dvou barev – černo-oranžové nebo tyrkysové verze.

Cena : 3300,- Kč
www.scottsport.cz

 

Startovné na závod – GRAND RIDE maraton 

image-1352-1-sportograf-68425778_lowres
Pokud máte doma tělem i duší bikera – maratonce, který hledá výzvy, připravte mu zážitek a zajistěte mu startovné na letní závod ve švýcarských alpách GRAND RIDE. Na výběr jsou 4 různé délky, od 37 do 125 km, tratě vedou nádhernými traily švýcarského kantonu Valais, kličkují svahy strmě vystupujícími od řeky Rhony.  Zajistěte si v srpnu, kdy se závod koná prodloužený víkend a užijte si GRAND zážitek společně. Startovné je zvýhodněné i dle data platby i délky vybrané tratě.

Cena : od 70,- CHF
http://www.grand-raid.ch/

 

Pro malé sportovce  rukavice KIDS LoDOWN

Stejně jako verze pro dospěláky, mají tyto dětské rukavice propracovaný střih, konstrukce dlaně LifeLine, nabízí optimální úchop. Dlaň je z jednovrstvé kůže Clarino, bez vycpávek na dlani, což zajišťuje výbornou  kontrolu nad řídítky. Žádné prokluzování při řízení dětského stroje. Mladé jezdce potěší i moderní vzhled. Pro holky do růžova, pro kluky černočervený„race-design“,  .Pěkně sedí a také se, díky navlékací manžetě  dobře oblékají a neomezují pohyb zápěstí.

Cena : 699,- Kč
www.specialized.cz

Příjemený výběr a zítra jsme tu pro Vás zas….

Autor: Kája P.
Foto: archiv DNK

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková