Test sportovní kosmetiky BINA. Přidáš se?

Jsi aktivní a pravidelně sportující DNK ? Troufneš si vyzkoušet novou sportovní kosmetiku a o své dojmy se podělit s ostatními ? Pak hledáme právě tebe!

Jeden velký sympaťák a úspěšný cyklokrosař, Martin Bína se vrhl na podnikání, v nám tak blízkém segmentu – v kosmetice. Samozřejmě, že sportovní, která ale už také  patří do výbavy většiny aktivních žen. Produkty značky BINA jsou na přírodní bázi a cílem je oslovit nejen vrcholové sportovce, ale i ty rekreační. Je určená pro péči o tělo a svaly při jakékoliv pohybové aktivitě.  Používání sportovních krémů je nejen příjemné, ale  může pomoci předcházet zranění i k lepším výkonům. Kvalitní regenerace zase vrátí sportovce rychleji do hry.

Sportovní kosmetika BINA představuje kompletní péči o tělo s několika specializovanými produkty. Na sportovní výkon připravíte tělo se startovní emulzí ENERGY, pocením a třením namáhané partie – např. sedací – ošetříte ochranným krémem STAY COOL a po sportovním výkonu podpoříte regeneraci svého unaveného těla regenerační emulzí BACK TO GAME. Kosmetickou řadu doplňuje jemný osvěžující sprchový gel s aromaterapeutickými účinky FRESH.

Vyhlašujeme soutěž s možností vyhrát zmíněné produkty na osobní otestování a pak sepsat své pocity, dojmy a zkušenosti. Ať už z kola nebo jiné pohybové aktivity….

Napište nám do redakce, co je váš hlavní sport, při kterém byste mohla v průběhu března a dubna kosmetiku testovat. Dvě z vás vybereme a obdarujeme celou sadou….
Kontakt : redakce@damynakole.cz

Ve svém emailu uveďte kontaktní údaje, včetně adresy a telefonu, do předmětu zprávy napište TEST. Uzávěrka je v pondělí, 29. února.

Autor: K.P.
Foto: archiv M.B, mtbs

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková