První díl "Dresslerova škola kola" je již online

Pusťte Pepu k sobě domů…..a vylepšíte své dovednosti v ovládání kola. To je cílem projektu Josefa Dresslera, který jsme vám před nedávnem představily. První z krátkých výukových videí již běží na youtube…

Josef Dressler, dvojnásobný mistr světa v biketrialu, učitel jízdy na kole a organizátor výukových campů, zveřejnil první díl svého nového video blogu.

“Učím cyklisty jezdit na kole už 20 let a všechny svoje nasbírané zkušenosti chci využít ve svém  projektu Dresslerova Škola kola, který bude založen na blogových zápiscích, ale především na krátkých výukových videích.  Chtěl bych tak ukázat cyklistům cestu jak lépe ovládat svoje kola a jak mít z ježdění co největší radost.

První díl byl zveřejněn na youtube v neděli 13.3.2016 a další díly budou vycházet po cca 2-3 týdnech a budou zhruba minutu a půl dlouhé. Jasně a stručně vysvětlená vždy jedna dovednost. Jednoduchou a přímočarou formou, kamerou i grafikou. Aby divákům nebrali zbytečně čas, neotravovali kudrnlinkama, ale přinesli zásadní informace, které dokáží rychle vstřebat a pochopit.  Kameru a střih má na starost Rob Trnka. Celý projekt je živý a natáčet se bude průběžně.

První díl zde:
 
Autor: TZ
Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková