Test sportovní kosmetiky BINA začíná, známe jména vybraných za DNK

Před pár týdny jsme na našem webu vyzvaly Vás, čtenářky, abyste se zapojily do testovací akce sportovní kosmetiky BINA. Dnes představujeme dvě vybrané dámy, které budou kosmetiku testovat…

Do redakce přišla řada zajímavých odpovědí, z kterých nakonec byly za účasti majitele značky, Martina Bíny, vybrány dvě dámy. Obě testerky obdrží kompletní sortiment kosmetiky a během jednoho měsíce ji budou při svých aktivitách testovat a pak se podělí se svými osobními zkušenostmi s ostatními čtenáři jak na DNK, tak i na partnerském webu mtbs.cz.

Bývalý závodník, Martin Bína se ohlasy všech hodně těší a jak sám říká : „Sportovní kosmetika není deodorant s nápisem SPORT“, a věří, že si brzy získá své věrné příznivce a uživatele.

A které dvě akční ženy budou zastupovat něžnější polovinu skupiny a také Dámy na kole? Podívejte se na jejich malý medailonek.

Renata Grossová – 47 let – Chodov

 

Na kole jezdím cca 25 let, čím jsem starší, tím mě to baví víc, najedu víc. Na kole jezdím do a z práce oklikou celý rok, pokud tedy není namrzlá silnice nebo bouřka, bez problémů i 100 km denně na horském kole MRX, většinou sama a ne moc rychle. Občas na silničním kole. Asi před 1,5 rokem jsem si pořídila Garmina, začalo mě bavit porovnávat najeté tratě s jinými cyklisty v aplikaci STRAVA. Chtěla jsem si zkusit, jestli i v mém věku se dá ještě vítězit, byť na amatérské úrovni, a začala jsem poprvé v loňském roce jezdit na tréninky s přáteli na silničním kole Scapin Etica na Ultegře 6800. Hodně mě podpořil můj přítel, který je také aktivní cyklista, a bez jeho pomoci by to nešlo ani na tréninku, ani při závodění, a stará se mi také o obě kola. A díky této podpoře se dostavily i první úspěchy na závodech v okolí mého bydliště, vítězství v Severočeské amatérské lize SweepSport Cup 2015 (www.amaterskaliga.cz) a poháru nejlepšího vrchaře také v této lize, vyhrané mistrovství SAL – Krušnohorské peklo, dokázala jsem dojet Krušnotona 2015 na střední trati 189 km, na což bych na jaře ani nepomyslela. A celou sezonu, díky sponzoru – majiteli firmy Sweep Chomutov (www.sweepsport.com), v dresu týmu Sweepsport.

Nela Haláková – 16 let – Zlaté Hory

Narodila jsem se 14. dubna roku 2000 a studuji na Gymnáziu v Jeseníku se sportovním zaměřením a to konkrétně na cyklistiku. Sportu se věnuji už od malička.Mým oblíbeným sportem je cyklistika, ale také atletika,které jsem se věnovala dříve. Přibližně od roku 2007 jsem jezdila na horském kole . V roce 2013 jsem přesedlala na silniční a cyklokrosové kolo a tento rok to bude má 4. sezona . Cyklokros mě uchvátil,mám ráda terén,rychlost a pohotovost. Na silniční cyklistice mě baví týmová spolupráce a vymýšlení taktiky. Mezi mé oblíbené cyklistické týmy patří BKCP-Powerplus a Etixx-Quick-Step Pro Cycling Team. Sport všeobecně mě naplnuje a nedokážu s představit život bez něj.

Autor: Kája P.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková