Testování kol v prodejně Bike Ranch již tento pátek a sobotu

Čeká nás velikonoční víkend a my pro vás máme tip, jak si ho můžete zpestřit! Společnost Bike Ranch organizuje 1. jarní testování nových modelů kol. V nabídce najdete kromě stěžejní značky Kellys i například Giant, Meridu, i třeba dámská kola LIV…..

Testování proběhne v pátek a sobotu a pořádá ho hornopočernická prodejna Bike Ranch. Na 1. jarní testování kol bude k dispozici bude přes 80 kol, jejich detailní seznam najdete  ZDE

Kromě kol bude možné vyzkoušet i některá sedla Selle SMP a YOUR Air, ochutnat iontové nápoje od Inkospor a zakoupit další produkty za zvýhodněné ceny. Po celou dobu akce bude prodejna otevřena a na nákup bude poskytnuta sleva 10%.

Kola je možné si zarezervovat na konkrétní hodinu, abyste nemuseli čekat, a to emailem nainfo@bikeranch.cz.

“Prosím, využijte rezervací, aby nedocházelo ke sporům. Budeme pak dodržovat pravidlo, kdo dřív přijde – ten dřív jede. Kolo je možné rezervovat na hodinu nebo dvě, aby se dostalo na všechny. Nutné je mít sebou dva doklady a vlastní pedály. Kol můžete testovat za den i více. Každý den začínáme od 11 hodin a končíme v 17 hodin. Pro každého je připravena malá pozornost,” informuje Michal Douša z Bike Ranch.

K vypůjčení bude i dámské kolo Kellys Vanity 90

Přítomni budou i někteří závodníci Kellys Bike Ranch teamu, jak ke konzultacím, tak i ke společné projížďce. Prodejnu Bike Ranch naleznete v Praze 9 Horních Počernicích, Křovinovo nám. 6.

Případné další informace na telefonu 602 255 410 a www.bikeranch.cz

Autor: TZ

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková