Lapierre ZESTY LADY XM 327. Redakční VIDEO představení

Další redakční test, tentokrát z kolekce francouzské značky LAPIERRE. Dámský model Zesty Lady XM 327 dostal náležitou prověrku od naší redaktorky Madly…

Minulý rok jsme měly možnost vám v testu představit bike francouzské značky Lapierre, Zesty Lady 327, hliníkový all mountain bike na 27,5“ kolech. Letos jsme dostaly důvěru prověřit a porovnat inovovaný model z kolekce r. 2016,  Zesty Lady XM 327.

Zesty XM 327 nese označení XM, které napovídá, že tohle kolo může mířit nejen na traily, ale i na maratónské vyjížďky. Přední tlumení je 130mm, zadní o 10mm menší. Hliníkový rám si zachovává svůj osobitý styl, zaujme především dvojitě prohnutá spodní rámová trubka. Svou kvalitní stopu zanechali i francouzští designéři, kombinace bledě tyrkysové ze sněhově bílou barvou, která je použitá na nápis a dominuje na zadní stavbě, dává pak tušit, že se jedná o andílka, ale s pěkným ďáblem v těle….

Představení Zesty XM 327 a jízdní test je tentokrát zaznamenán naší redaktorkou v krátkém videu, podívejte se, co vše vás s tímto kolem může čekat za zábavu.

 

Autor: Kája P. , Madla F.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková