Instragram – jsme i tam!

Fotka zachytí jedinečný okamžik, tady a teď, zprostředkuje prožitek, napoví, co přijde za chvíli, předá emoce, vzbudí zvědavost… i o to se budou Dámy na kole, společně s vámi, na Instagramu snažit….

Ať chceme nebo ne, sociální sítě hýbou světem. Je jich opravdu velké množství a každá slouží k jinému účelu. Jedno mají ale společné – obsah, který je na ně přidáván, má svou hodnotu, ať už informační nebo zábavnou, která má sloužit lidem.

Rádi bychom Vás tedy upozornily, že kromě facebooku, kde anoncujeme naše články, jsme i na  Instagramu.  A za krátkou dobu už máme 78 fallowers, za což DĚKUJEME! Na Instagramu najdete  fotky všeho druhu –  zábavné, stylové, ze života, inspirativní prostě takové, které tam patří.

Najdete nás pod „ damynakole“ s naším známým logem.

Screenshot_2016-08-09-14-53-27

 

A ještě pár užitečných informací.

Instagram je sociální síť, která slouží k sdílení fotografií a videí napříč světem. Můžete mít účet veřejný, nebo soukromý, což znamená, že Váš obsah uvidí jen ten komu to povolíte.

Jak si nainstalovat instagram? V případě, že vlastníte smartphone nebo tablet můžete si ho stáhnout stejně jako facebook přes daný obchod (google play – android, apple store – ios) zde se už jen klasicky zaregistrujete a můžete nás začít sledovat 😉

Je možné si stáhnout Instagram na počítač? Bohužel ne. Přes počítač je možné na Instagramu fungovat pasivně, tedy fotky si jen prohlížet. To můžete na www.instagram.com/damynakole

Potěší nás, když budete aktivní a tvořit obsah s námi, ať už zpětnou reakcí, označením nás (DNK) na Vaší cyklofotce nebo takzvaným haštagem #  ( křížkem), s nápisem damynakole, a my budeme rády Vaši fotku sdílet.

Tak se na Vás těšíme i na IG.

Autor: redakce DNK

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková