Kolo, jako láska na celý život. Jak ji vyjádřit tetováním?

Nejen ruce a nohy, ale i další části těla zdobí tetované kresby, od těch jednoduchých, černobílých až po složité barevné obrazce. Tak vyjadřují muži i ženy svůj vztah ke kolu. Co by inspirovalo vás…?

Jen málokdo si vzpomene na svoji první jízdu na kole, odřeniny, bolavé nohy a červené tváře. Málokdo si pamatuje, jak vypadalo jeho první kolo. Co si ale rozhodně pamatujeme je ten pocit, kdy se vrátíme z kola, ten pocit z dobré jízdy, kdy na nás dopadne únava, ale zároveň neskutečná spokojenost. Nohy bolí, máme hlad, žízeň, ale i tak další možný den půjdeme na něj znova. Jízda na kole může být jeden ze sportů pro  udržení se v kondici,  ale pro mnohé se  také stane  životním stylem,  vášní  a láskou na celý život.

 A když jde o životní vášni na celý život, přemýšleli jste o tetování? Ano o kresbě, kérkce, co  si jí spousta lidí udělala z frajeřiny, ale také  nikoliv malá část,tím vyjadřuje sama  sebe. Tetování  by opravdu neměla být trendy malůvka, která má pro Vás význam teď a tady, ale věcí, s kterou se ztotožňujete.

Ať už to je nápis, obrázek, znak, měl by mít pro Vás hlubší význam, kterým může být vášeň, životní styl nebo vzpomínkou na nezapomenutelný zážitek, který chcete navždy uchovat. Může být šperkem i  niterním vyjádřením.

ČLÁNEK 1

Pro ty z Vás, kteří ví, že něco takový chtějí, nebo ty, co váhají, přinášíme zajímavé inspirace. Něžné, drsné, jednoduché i ohromující. Věříme, že každý se v něčem najde a pokud už nějaké máte podělte se s námi o něj na facebooku.  Právě vaše kresba může inspirovat……

Inspirace francouzské profesionální cyklistky Pauline Prevot. Tetování s motivem olympijských her si nechala udělat v r. 2012, jako účastnice OH v Londýně. Teď je medailovou motivací pro nadcházející Rio….

Autor: Kačka

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková