TREK prezentuje novinky pro r. 2017, jsme u toho také!

Pro nedočkavé malé nakouknutí, na co vše se můžete na našich stránkách těšit, chystáme reportáž z prezentace značky TREK a Bontrager….

Horké léto a s ním i horké novinky pro příští rok mnoha značek plní také naše stránky. Právě v těchto chvílích jsme v moravském Mikulově, kde opět po roce prezentuje svou kolekci značka TREK a Bontrager. Obří showroom nabízí i čerstvé novinky pro nás, dámy. Není toho málo, prohlížíme a fotíme, co nám síly stačí…vyšetřily jsme i čas na dvě krátké testovací projížďky v terénu a na silnici. Než připravíme podrobný článek, malá ochutnávka, na co se můžete těšit.

_MG_6516boty

Bontrager Tinari   –  pěkně zpracovaná a samozřejmě, že do letošní kolekce barevně vyladěná dámská bota, s kterou můžete směle vyrazit do terénu.

 

_MG_6652dres

Květinový vzor dámského dresu Bontrager Flower upoutal naši pozornost okamžitě, o jeho funkčnosti není třeba pochybovat.  A co vám, líbí se?

 

úprava první

Novinka v modelech pro dámy, trailový bike FUEL EX, v tomto případě EX 8, v hliníkovém provedení, menši velikosti rámu (14 a 15,5)  jsou vybaveny 27,5“ koly, od 17,5 výše jsou to už velká, 29“ kola.

Brzy vám představíme mnohem víc, určitě se máte na co těšit.
Autor: Kája P.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková