Nové rukavice ELEVEN. Těšte se z barev i materiálu.

Drobný, ale veledůležitý doplněk našeho bikování, který může ovlivnit pocit z jízdy. Tyhle barevné kousky vám jistě rozzáří den…

Českou značku ELEVEN není třeba dlouze představovat.  Specializuje se na výrobu sportovního oblečení pro cyklistiku, běh či běžecké lyžování a její produkty jsou k dostání na trhu již víc jak 10 let. V sortimentu značky každoročně přibývají nové věci, vylepšují se střihy i použitý materiál. Jednu z novinek jsme dostaly k dlouhodobému testu, takže v prvním kroku vám ji zatím představíme.

1

Jde o cyklistické rukavice, které patří mezi inovovaný produkt značky Eleven. Tentokrát ve firmě vsadili na výrazný design, který cílí jak na muže, tak i na tu něžnou část cyklistického pelotonu. Ale jen barva neprodává….

2

Na rukavice byl použit kvalitní italský materiál, a v této zemi, cyklistice tolik zaslíbené, jsou zároveň rukavice i šité. Vrchní část je z poddajného elastanu , v případě dlouhých rukavic pak z 90% polyesteru Superubaix, spodní část, je pak z „umělé kůže“ (50% polyamid, 50% polyuretan), která při úchopu řidítek neklouže.  Dlaň je polstrovaná, aby zajišťovala pohodlí při jízdě.

5

Nová kolekce rukavic nabízí jak klasické bezprstové, tak i univerzální dlouhé. Mají detailně propracovaný tvar, aby dobře seděly na ruce, což je důležitý parametr pro dobrou rukavici.
uživatelsky příjemné jsou i takové detaily, jako je cípek pro snazší svlékání rukavice, v případě krátkých je ještě jeden malý „pomocníků, všitý klínek, díky kterému i obepnuté rukavice ze zpocené ruky půjdu dolů snáz.

_MG_8900 mini

Pro dámy jsou na výběr tři velikosti:  XS, S a M.  Barevné provedení se u některých modelů shoduje jak pro bezprstové, tak i dlouhé rukavice. Můžete mít tedy svůj oblíbený vzor téměř celý rok.

_MG_6357

Autor: Kája P.
Foto: redakce DNK

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková