DIY – cyklo vánoční ozdoby

Taky už nevíte co vše pověsit na stromeček, aby vynikal, odpovídal vašemu vkusu a zároveň to trochu o vás něco vypovídalo? Máme pro vás inspiraci na lehké DIY, které rozhodně stojí za vyzkoušení!

Ano, je to tu! Vánoční čas. Čas, kdy na poslední chvíli vymýšlíme, co koupit za dárek, protože, v prosinci už bývá pozdě a stejně to tak zase dopadlo. Čas, kdy večery netrávíme v poklidu u televize, nad knížkou, nýbrž nad těstem, abychom stihly upéct všechny druhy cukroví a aby perníčky krásně změkly.
A to nemluvíme o vánočním úklidu, přecpaných obchodních centrech a celém shonu, který skončí
s dnem D.

Po vyhodnocení adventních prosinců v uplynulých dvou letech, jsme se rozhodly zkusit, alespoň něco udělat tak trochu jinak. Například místo vánočního úklidu zkusit hrát minimalism game, upéct trochu zdravější cukroví a vyrobit vánoční ozdoby a věnec podle vlastního gusta.

A protože i tahle výroba vyžaduje čas, přinášíme vám dnes trochu inspirace. Výhodou je, že pokud máte doma nadšeného cyklistu, o základní materiál na vaše tvoření máte s velkou pravděpodobností postaráno.

pastorek-2
Pastorky, převodníky, barvičky, pořádné lepidlo a fantazie na plný pecky. To musí vyjít!
mm

pastorky-photo

 

Pokud si netroufáte na cokoliv složitého a ctíte pravidlo, že v jednoduchosti je krása, tyhle ozdoby jsou přesně pro vás! V prvním případě stačí vyleštit pastorek a koupit ozdobnou šňůrku. O chvilku déle budete tvořit druhý závěs, ale s nabarvení pastorku vám může pomoci třeba vaše ratolest.

 

pastorek-4-kopie

Neříkáme, že si máte takhle vyzdobit celý vánoční stromek, ale na jedlové větvi ve váze by se to vyjímalo pěkně. O tom, že kolo skutečně milujete by už neměla pochyb jediná návštěva, která tuhle vánoční výzdobu uvidí.

 

retezy
A postupujeme v součástkách dál. Řetěz, to nemusí být jen cosi špinavého a někdy, to když ho zapomeneme namazat, rezatého jak liška. Šikovné ruce vykouzlí během sychravého odpoledne opravdu originální vánoční ozdoby.

Nebojte se, i pro Vás, co přeci jen upřednostňujete věci z rukou profesionálů, máme také pro inspiraci pár kousků! Jen neváhejte, Vánoce jsou blízko a s nimi ty dodací lhůty….
mm

Cyklo ozdoba

mm
Trochu odlehčený motiv, ale zlatá barva zelenému stromku sluší…stejně jako červená.

 

ozdoby-kola

A tady nakoupíte celou sadu.
mm
cyklo ozdoba dresy

Posledním tipem jsou tyhle Cyklo dresy, kterým se dostalo detailního zpracování, jako u klasických skleněných vánočních ozdob.

Tak tvořte, nakupujte a ….nezapomeňte na čas pro sebe!

Autor: Katka P.
Foto:zdroj Pinterest, ebay

 

Katka Polívková