Tradiční CYKLOFEST spustil prodej vstupenek.

Letošní velký celodenní promítací festival cyklistiky a cestování na kole se koná v sobotu 26.11. v KD Krakov na Praze 8 (Bohnice) od 10:00. V prodeji už jsou vstupenky za zvýhodněnou cenu…

V programu komentovaných promítání obrázků a filmů letos například najdete: Cyklotrasa Alpe Adria (Jan Fiala), Albánie a okolí (Pavlína a Václav Blažkovi), Švýcarské národní cyklostezky (Lucie a Michal Jonovi), Z ČR k Indickém oceánu (Anička Dejmková a Fanda Drahota), Islandem na skládačkách (Maťo Petruľák a Adam Lisý), 25 let v sedle – Čtvrtstoletí na kole po světě (Lucie a Michal Jonovi).

Dále budou do programu zařazeny tradiční rozhovory s pozvanými zajímavými hosty ze světa cyklistiky i krátké filmy (např. o závodě Winterman 2016).  Chybět nebude losování vstupenek o hodnotné ceny a závěrečná dražba, jejíž výtěžek opět poputuje na vybraný charitativní projekt.

Podrobné informace a finální verzi programu najdete již brzy na www.cyklofest.cz.

Již nyní ale pořadatelé Lucie a Michal Jonovi přijímají objednávky celodenních vstupenek za zvýhodněnou cenu, pište na vstupenky.cyklofest@seznam.cz.

Autor: TZ

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková