Novinka na DNK. Inspirativní.

Víme, co funguje, inspiruje a motivuje. Pomozte i Vy!

Ve Velké Británii před několika lety odstartovala kampaň „This girl can“ na podporu ženského sportu, spojená s průzkumem toho, co brání v zapojení  se do nejrůznějších sportovních aktivit, se snahou tyto, zejména psychické bariéry, odbourat. V letošním roce se kampaň zaměřuje i na starší generaci.

Během průzkumu mezi ženskou populací, kdy byly dotazovány i neaktivní  dámy, se potvrdilo, že v životě ženy je několik mezníků, kdy s pravidelným sportováním skončí a je pro ně pak složitější hledat nový a dostatečný impuls.  Smyslem je povzbudit, aby sportovaly bez ohledu na to, jak dobře to dělají a jak u toho vypadají.

Kromě propagace formou digitální reklamy, plakátů a využití sociálních sítí hraje velkou roli webový portál, kde se kumulují motivační příběhy dívek a žen nejrůznějšího věku, které sdělují své příběhy a zkušenosti se svým „bojem“, re-startem či odvážným pokusem se naučit něco nového. A to inspirovalo nás!
m

BLOG DNK – rubrika pro o Vás a o Vás!

Na našem webu otvíráme novou rubriku, blog DNK. Často ty nejzajímavější příběhy píše sám život a nejlepší zkušenost je ta osobně prožitá. Ano, říká se, že zkušenosti se nedají předat, ale proč to nezkusit?   Může být inspirací, může motivovat. Ukáže, že v tom nejste sama, otevře oči pro nové výzvy.

Budeme se tedy těšit na Vaše příspěvky, posílejte na redakční adresu (damynakole@gmail.com nebo kajapolivkova@gmail.com ), když přidáte i fotografii, budeme rády.  Každý zveřejněný blog odměníme stylovým dárkem.

Téma? Z pomalu přicházející novou cyklistickou sezónou se jedno jasně nabízí.  Vy a kolo.
Jaké byly vaše začátky? Kdy a za jakých okolností jste propadla vášni jménem cyklistika? Nebo jste to byla právě Vy, kdo dokázal někoho pro kolo strhnout?

Tak oprašte vzpomínky a napište nám. Třeba právě Vás příběh bude pro někoho motivací.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková