BIKE PRAGUE – Soutěžíme o startovné ZDARMA!

Pojeďte s námi a získejte startovné zdarma. Tři otázky, tři tipy a trocha štěstí k tomu…

Jak už jsme anoncovaly před pár dny (Bike Prague se blíží), i letos se Dámy na kole chystají na bikový závod Bike Prague  powered by Genesisse. Proč jsme si vybraly právě tuto akci? Má dvě výjimečnosti.

Je to maraton, v kterém si můžete zvolit ze dvou tratí, a to dokonce až při samotném závodě, podle toho, jak se vám pojede nebo jaké počasí zrovna v ten den bude. Někoho trápí chlad a mrholení, jiný nesnese vedro. Protože závod cílí na širokou veřejnost a nejdůležitější jsou zážitky, je tato možnost výběru dobrým tahem.

Další důvod je myšlenka přilákat bikové pohodáře, ty, co rádi jezdí na kole svým tempem a nepotřebují mít po celý závod vyšponovanou tepovku na maximum, a tak vznikla kategorie SLOW MOTION.

Právě tato týmová soutěž oslovila i nás, Dámy na kole. Jak se ukázalo (a jedeme už potřetí), je to skvělý způsob, jak zahodit obavy, že jízdu nezvládnu, je to možnost, jak si třeba jednou za život vyzkoušet závodit v profesionální atmosféře, ale naprosto beze stresu. Ve SLOW MOTION se sbírají časy, v principu čím pomaleji jedeš, tím lepší je to pro tvůj tým. Zároveň je ale potřeba, aby tým měl co největší počet členů.

SOUTĚŽ o startovné ZDARMA

 

Máš chuť se k nám přidat? Ať už jsi bikerka s ambicemi nebo úplný nováček, uvítáme tě ve skupině, která prostřednictvím webu damynakole.cz podporuje ženskou cyklistiku, amatérskou i profesionální. Svou jízdou pomůžeš – třeba i k obhajobě našeho loňského vítězství.


Chceš jet s námi a mít startovné zadarmo? Stačí zodpovědět tři jednoduché otázky! Z došlých odpovědí losujeme 3 výherce, kteří od nás dostanou kód na úhradu startovného.

 

A vyplatí se…startovné na závody dospělých je do konce března je 500 Kč pro jednotlivce, pokud se hlásí současně dvě a více osob, je o 100,- Kč pro každou osobu levnější. Do 17.5. už je cena 600 Kč pro jednotlivce. Přihlásit lze i na místě, ale už si připlatíte, startovné je 700,- Kč

 

  1. Kolikátý ročník závodu Bike Prague se letos pojede?

    a) čtvrtý
    b) šestý
    c) sedmý

  2. Dámy na kole v loňském roce zvítězily v soutěži Slow Motion, jejich celkový čas byl přes 57 hodin. Kolik členů měl tým DNK?

    a) 10
    b) 17 
    c) 21

  3. Může se k týmu Dámy na kole připojit i muž?

    a) NE, je to ryze dámská skupina
    b) ANO, ale jeho čas se nepočítá do soutěže
    c) ANO, muži jsou velmi vítanými posilami během jízdy i po ní

Do emailu na adresu: kajapolivkova@gmail.com pošlete své tipy a neuzapomeňte připojit své JMÉNO, PŘÍJMENÍ, datum narození.

 

Slosování proběhne z odpovědí došlých do půlnoci, 30.3. 2017. V pátek 31.3. najdete jména výherců na našem webu, aby ten, na koho se neusměje štěstí, mohl využít ještě zvýhodněnou cenu startovného, která platí do páteční půlnoci.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková