SOUTĚŽ FOR BIKES

Soutěž FOR BIKES pro každého, stačí jen pár minut a jeden tip…

Ahoj,

vítáme Vás na webu Dámy na kole, v kterém najdete spoustu čtení pro nadšené cyklistky. Jsme všude, kde jsou kola a holky.

Píšeme o českých závodnicích, protože si pozornost určitě zaslouží a jejich energie, věnovaná kolu, nás může motivovat. Prostor patří i amatérským nebo-li, jak rády říkáme, zážitkovým jezdkyním.  I o nich je náš dlouhodobý seriál rozhovorů “Holky kolem kol”.

Přinášíme také rady, jak překonat strach v terénu, jak si poradit s defektem, ale třeba také co dobrého si nachystat k jídlu, před výkonem.  Vidět u nás můžete i spoustu novinek ze světa horských a silničních kol pro ženy, samozřejmě, že nemůže chybět rubrika s oblečením a doplňky.

Budeme rády, když se stanete našimi  čtenářkami (nebo čtenáři;-). Věnujte nám pár minut, prohlédněte  si web a napište, které rubriky se vám líbí a co byste tu chtěly nového najít.

 

O co soutěžíme?
Mezi cenami dominuje allmoutain helma Cratoni, slušivý dres v designu DNK, z dílny firmy Eleven, ponožky se stejným logem, knížka Kol, sny a dobrodružství, kde je spoluautor slavný hokejista Donik Hašek, cyklistické rukavičky a další drobné dárky od našich partnerů.

 

Ze všech došlých námětů vylosujeme výherce.  Jména zveřejníme po skončení veletrhu FOR BIKES 2017, na našich webových stránkách a facebooku DNK.

Odpovědi posílejte na adresu: kajapolivkova@gmail.com. Nezapomeňte do emailu uvést vaše jméno a příjmení!

Těšíme se na vaše nápady!

Vaše redakce

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková