Bike Ranch zve na testování kol do Horních Počernic.

Zaškrtněte si v kalendáři datum 8.-9. dubna. Právě v tomto termínu si můžete otestovat některý z letošních bikových nebo silničních modelů značky Kellys, Liv Giant nebo Merida.

Chystáte se na koupi nového kola a nemůžete se rozhodnout, co by bylo dobré právě pro Vás?  Řešíte, zda pořídit rozměr 27,5“ nebo 29“ Jste na vážkách, jestli opravdu stojí za to pořídit si silničku? Nebo vám baví získávat nové zkušenosti a porovnávat mezi sebou více kol i značek? Máte k tomu ideální možnost již tento víkend. Přijměte pozvánku od pražské prodejny Bikeranch, které pořádá každoročně testovací akci pro milovníky cyklistiky a nachystá pro ně víc jak 80 horských a silničních kol.

 

bikeranch testování

 Jak se stalo tradicí, tak i v letošním roce proběhne testovací víkend u počernické prodejny Bike Ranch na Křovinově náměstí.

V sobotu a neděli  (8. a 9.4) zveme všechny na bezplatné testování kol.  Vybírat budete ze značek Giant, Merida, Kellys, Liv a Felt.

K dispozici budou vedle klasických horských kol i kola silniční a celoodpružená. Vyzkoušet a otestovat bude možnost i stále populárnější  elektrokola.

V nabídce by mělo být okolo 80 modelů, převážně velmi kvalitních kol v cenách od 40 tisíc korun výše. Budete mít možnost porovnat rozdíly mezi běžnými turistickými koly a závodními speciály. Kolo si budete moci vypůjčit až na hodinu, abyste si jízdu řádně užili a vychutnali. Počet výpůjček není omezen. Můžete tak otestovat za den i více modelů a druhů.

Kola je možné zarezervovat na stránkách www.bikeranch.cz .  O rezervaci prosíme jen vážné zájemce, aby se kola zbytečně neblokovala.  Akce bude probíhat od 11 do 17 hodin po oba dva dny.

Bude i tombola!

Každý den v 15 hod se potáhne malá tombola. Každý, kdo si půjčí kolo, dostane i slosovací lístek, takže si odtud můžete i něco zajímavého odvézt.

V případě, že máte speciální cyklistickou obuv, vezměte si vlastní pedály, které Vám před testem mechanici namontují na kolo.

Půjčování probíhá zcela zdarma. Kola budou vypůjčená na základě Vámi podepsané smlouvy o zápůjčce. K podpisu smlouvy je nutné doložit dva doklady.

V době testování bude otevřena i prodejna, kde bude probíhat speciální slevová akce na nákup, Budete mít tak jedinečnou možnost nakoupit na sezonu za zajímavé ceny.

Takže sobota a neděle v 11-17 hod všichni na kola. Pedály s sebou!
Těší se na Vás kolektiv Bike Ranch týmu

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková