SCOTT TRAIL 10 SHORTS a další parádičky do trailů

I v lese se chceme líbit. Dnes vám představíme výběr z kolekce Scott trail, která splňuje nejen nároky na funkčnost, ale je krásně barevná a variabilní.

Dnes vám představíme část kolekce, která je pro bikerky, co si libují ve volné, trailové módě. Je z produkce značky Scott a kdo čte naše stránky pozorně, tuší, o jaké kousky půjde, protože jsme nástin kolekce vloni představily. Zároveň moc rády zopakujeme, čí rukopis všechny cyklistické, ale i běžecké sady nesou. Design, výběr materiálu a také finální střih dává každému kousku česká designérka, Míša Pokorná – Jauko. I pro letošní rok je celá kolekce krásně barevná, slušivá a lze jí výborně kombinovat. Zkrátka je vidět, že ji tvořila ženy pro ženy.

Barevnost, materiál a funkčnost jsou tři kritéria, která řešíme při koupi svých cyklistických oblečení. K tomu je samozřejmě zásadní i padnoucí střih, který je hodně individuální záležitostí.

SCOTT TRAIL 10 / FIT shorts

Záměrně začínáme volnými kraťasy, protože v jejich případě platí dvojnásob požadavek na funkčnost. Každá z užitých technologií a uživatelsky příjemných vychytávek vás totiž bude provázet při všech vašich jízdách.

SCOTT trail
SCOTT trail

Kraťasy mají vnitřní šortky s vložkou z velmi prodyšného materiálu, s pružným gumovým pasem, který je dostatečně široký, a tedy i pohodlný. S vnějšími kraťasami jsou spojené napevno, s dostatečně dlouhým poutkem.

SCOTT trail
SCOTT trail

Padnoucí střih zajímá každou z nás, v případě kalhot ScottTrail k tomu napomůže možnost nastavení objemu pasu pomocí pásku na suchý zip. Další z užitečných prvků je vsadka na zadním díle kalhot, která je z pružného materiálu a pomůže k ještě lepšímu usazení kraťasů.

SCOTT trail

Samozřejmě, že nechybí kapsy, jsou situované na bok karaťasů, vnitřní část je ze síťoviny. U tohoto trialového modelu můžete vybírat ze tří barevných variant: oranžové, tmavě modré a zelené. K dispozici jsou ve velikostech XS – XL, cena je 3360,-Kč.

SCOTT TRAIL 10 a SCOTT TRAIL 20

Trailové dresy jsou obecně volněji střižené, materiály v sobě kombinují potřebu ventilace a zároveň i větší odolnosti proti oděru a ušpinění. Dres s krátkým rukávem Scott Trail 10 je z extrémně prodyšného materiálu Dryoxcell, který má rychleschnoucí schopnost a nenasakuje vlhkost. Tento unikátní systém funguje tak, že vlhkost odvádí od pokožky a rozptyluje ji přes větší plochu materiálu, čímž se urychluje i proces odpařování.

SCOTT trail


Dresy s krátkým rukávem můžete mít ve více variantách, některé model disponuje krytým zipem, díky kterému se ještě zvyšuje jeho prodyšnost.

SCOTT trail
SCOTT trail

Všechny horní díly určené na trailové ježdění mají skrytou postranní kapsu, která má integrovanou čistící tkaninu na brýle.

SCOTT trail

Můžete mít i variantu s dlouhým rukávem, která je vhodná buď do chladnějšího počasí nebo pro chvíle, kdy posouváte hranice své jízdy nebo brázdíte drsnější terén, kde je pravděpodobnost oděru a vy chcete mít své ruce víc chráněné.

V základu jsou opět tři barevné kombinace: oranžová, modro fialová a zelená, v několika vzorových variacích, ty pak umožňují dresy s kraťasy zajímavě kombinovat. Záleží jen na vás, která z barev vám padne. K dispozici jsou ve velikostech XS – XL, cena je 1820,-Kč jak za krátký, tak i dlouhý dres.

 

Zboží si můžete zakoupit v autorizovaných prodejnách SCOTT, pokud hledáte další z produktů, podívejte se přímo na stránky výrobce.

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková