FOX Womens Ripley a Attac. Kvalita bez kompromisů

Po čase se na našem webu vracíme k značce FOX, dnes se podíváme na dva slušivé komplety, které potěší bikerky, co míří na lesní traily.

Tuto kalifornskou značku netřeba dlouze představovat, ale malá zmínka stojí za to. Byl to totiž universitní učitel fyziky Geoff Fox, kdo v roce 1974 začal s distribucí a následně pak vlastním vývojem motokrosových dílů. A velmi se mu dařilo. V dalších letech se vedle motokrosu Fox zaměřil i na oblečení a doplňky pro MTB, BMX, surfing a wakeboarding a také na lifestylovou módu pro širokou veřejnost. Všechny produkty spojuje nezaměnitelné logo s liščí hlavou, které dnes zná už každý.

Oblečení značky FOX si získávalo přízeň bikerů velmi rychle především pro vysokou kvalitu a neustálou inovaci jednotlivých produktů, ať už se jednalo o volné kraťasy, rukavice nebo helmy. Nápaditý design hraje samozřejmě také svou roli, což můžete posoudit u dnešní FOX kolekce.

FOX dres  fialova

Cyklo dres Fox Womens Ripley

V jednoduchosti je krása, základem je název značky, stačí přidat pěkný odstín růžové a nezapomenout dotáhnout drobný detail, v podobě liščí hlavy. Tak můžete vnímat dres Womens Ripley na první pohled. Co oceníte až při vlastním nošení je třeba materiál, z kterého je dres vyroben. Jde p rychleschnoucí polyester, s unikátní technologií odvodu potu TruDri, díky ní nezažijete nepříjemné pocity studícího dresu ani v horkých chvílích při vaší jízdě.

fox

Dres Fox Womens Ripley má sice volný střih, ale i tak kopíruje linii ženského těla, aby své uživatelce nabídl komfort pohodlí a zároveň slušel. Detail v podobě skryté boční kapsičky, kam schováte peníze nebo nějakou drobnost, se vždycky hodí.

Logo v podobě liščí hlavy je „lišácky“ z reflexního materiálu, stejně jako zkratka TruDri, která je na zadním díle.

Cyklo šortky Fox Womens Ripley

Určité věci patří k sobě. A to platí i pro případ cyklo šortek Fox Womens Ripley. Přestože jsou v nabídce samostatně, stejně jako dres si je můžete pořídit zvlášť, dohromady tyto dva kousky udělají hodně parády.

fox kraťasy

Pokud jsme u značky FOX mluvily o kvalitě a praktických detailech, právě u zpracování cyklo šortek řady Ripley to platí na 100 %.

Použitý materiál je opět rychleschnoucí polyester, který při pohybu pruží ve dvou směrech. Vnější strana kalhot má jemnou strukturu, která je oděru odolná, vnitřní pak jemná a velmi příjemná na tělo.

fox
fox

Střih respektuje nároky na pohyb při jízdě, pro kterou jsou určeny. Na přední straně jsou dvě kapsy, vnitřek z prodyšné síťoviny.

K tomu, aby šortky perfektně sedly, poslouží stahování pomocí suchých zipů v oblasti pasu.

FOX

Kalhoty mají vnitřní šortky, z velmi jemného polyesteru, které lze vyjmout. O pevné usazení v pase se postará široká guma s výrazným nápisem FOX. O komfort při jízdě se postará dámská vložka EVO, s mnoha prolisy, díky kterým dobře přilne k sedacím partiím.

Cena za dres je 1 299 Kč, za šortky si připlatíte o 800,- Kč víc.

V designovém studiu u FOXe mysleli i na skupinu dam, které si raději volí z jiných barev, než odstínů růžové a fialové. 

fox dres

Cyklo dres Fox Womens Attack

Světlo světa a prodejních pultů tak spatřil další model, tentokrát s trochu jiným designem a materiálem. Světle zelená na předním díle, kde vyniká nažehlený nápis, zadní díl, který často sbírá skvrny od bláta, je v sytě tyrkysové barvě. Asymetricky použité logo bude viditelné i přes batůžek, který na traily vozíte.

Cyklo dres Fox Womens Attack je určen pro trailové jízdy, má volně střih v tzv. Pro trail provedení, kdy je zadní díl výrazně delší, než přední část.

Na omak velmi příjemný a vzdušný materiál opět využívá inovaci svých tvůrců, TRUDRI technologii, která zlepšuje odvod potu od těla díky speciálnímu vrstvení polyesterových vláken. Zakončení rukávů i dolních lemů dresu jsou lepené švy, což ještě podtrhuje lehkost použitého materiálu.

FOX dres

Cyklo šortky Womens Attack

Ani v případě modelu Attac nemohou chybět šortky do kompletu. Jsou z odlehčeného polyesteru, s funkcí 4-cestné elasticity. Stretchový materiál uvítají dámy s nekonfekční postavou.

_MG_9353
attac

Kraťasy Fox Womens Attack mají dvě kapsy, obě na zip. První je na zadní straně, skrytá lemem, druhou najdeme na levé nohavičce, záměrně přiznaná jak použitým světlým zipem, tak i pruhem gumového potisku, který zároveň slouží k jejímu vyztužení.

fox

Odlehčené šortky, s dámskou vložkou PRO, mají vnitřní kalhoty, z jemného polyesteru, nohavičky jsou zakončeny silikonovým protiskluzovým lemem.

FOX

Padnoucí střih, kdy je zadní díl přizpůsoben posedu na kole, vylepšuje opět možnost nastavitelného obvodu v pase pomocí pásků suchých zipů.

A opět tu najdeme lišáka i jméno brandu, které dotváří design, ale zároveň slouží díky použitému reflexnímu materiálu i k lepší viditelnosti uživatele.

Za dres zaplatíte 1499,-Kč, za kraťasy pak 3499,- Kč. Částka to není malá, ale precizní zpracování, použitý funkční materiál jsou zárukou, že si budete v tomhle kompletu své jízdy užívat hodně dlouho. Navíc díky odnímatelnému vnitřnímu dílu můžete šortky využít i na civilní nošení.

Podrobnosti o dalších modelech a barevných kombinacích najdete u obchodního zastoupení značky: n1shop.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková