GIRO Chrono Expert. Krásná na silnici i na trailech

Dnešní DNK nákupní tip patří kolekci oblečení značky Giro…

Většině z nás se americká značka GIRO spojuje s pestrou nabídkou cyklistických přileb, které odstartovaly její úspěch. V současnosti tento brand nesou i zimní helmy, tretry, ale také oblečení. Pro letošní rok se na trh dostala dámská kolekce v několika variantách i barevných provedení. Najdete tu modely určené pro ty, co preferují volně střižené trailové oblečení, za pozornost stojí i kolekce v závodním střihu, z elastického materiálu a obepínající postavu.

První z vybraných kousků, které vám představíme je set GIRO Chrono Expert. Potěší všechny dámy, které míří na silnici nebo si užívají svižnou jízdu na horském kole, charakteru cross country či maratonu.

IMG_5799PH

GIRO Chrono Expert Jersey

Dámský závodně střižený komplet má líbivý, nepřehlédnutelný, ale nikoliv křiklavý design. Černou barvu oživuje duhový základ a v různě šíři tištěné šestiúhelníky, které dotváří celkový vzor předního dílu dresu a shodně také bočnic u kraťasů.

Giro cyklo

Dres, jehož materiál je z 90 % polyester a 10 % tvoří pružný spandex, disponuje celorozepínacím zipem, má zkrácený límeček, rukáv je zakončen širokou manžetou, ze stejného materiálu. 

IMG_5796PH plus ořez

Na zadním díle je klasická troj kapsa, plus jedna zdvojená a opatřená zipem. Její velikost je ideální na uschování klíčů nebo mobilního telefonu.

Kvalitu zpracování, funkční materiál a užitečné detaily – to jsou kritéria pro dobrý dres. U dresu GIRO Chrono Expert to naplňuje například i nenásilné, ale viditelné našití reflexních proužků na boční strany dresu.

Giro kratasy

GIRO Chrono Expert Halter Bib Short

U setu GIRO Chrono Expert, konkrétně u kraťasů, je viditelné, že designéři nastavili vysoký požadavek právě na funkčnost. Vznikl tak originální střih kalhot, kdy namísto klasických kšand tu najdete pouze jednu, která se převléká přes hlavu. Tím se zbavujete složitého svlékání při nutnosti jít na toaletu.

Giro kratasy

Část předního dílu kraťasů GIRO Chrono Expert je z prodyšného síťového materiálu, zadní díl je trochu vyšší, aby kraťasy dobře držely na těle. Potěší i drobný detail v podobě malé kapsičky právě na zvýšeném zadním díle. Nechybí opět reflexní podélný proužek

Giro

Přestože lze pořídit dres i kraťasy samostatně, design celého kompletu je natolik slušivý, že by bylo na škodu tyto dvě věci od sebe dělit.

 

20170525_082249 mini

A nezanedbatelná je použitá cyklistická vložka. I ta totiž odlišuje kraťasy, co se kvality týče. Kraťasy Giro Chrono mají anatomicky tvarovanou, s různou hustotou pěny, aby dostatečně chránila citlivé partie a poskytla co nejkomfortnější posed.

Cena: dres 2699,- Kč, kraťasy 3999,- Kč

Info o dostupných velikostech a dalších barevných variantách najdete na stránkách dovozce:progresscycle.cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková