Víkendové očekávání a Dámy (na kole) v jednom kole!

Pokud nemáte ještě plán na tento víkend, přidejte se na některou z akcí, kde DNK nebudou chybět…

Už se nám to blíží!  Datum 20. května si řada z Vás dávno zakroužkovala ve svém diáři. Důvod je jasný, po roce je tu maratonský závod Bike Prague a s ním i akce pro Dámy na kole, které se spojí do týmu Slow Motion.

 

Dámy na kole na BIKE PRAGUE – hot info

Přichystaly jsme pro Vás zázemí, určitě nepřehlédnete náš krásný nový stánek. Zde pro Vás budou připravené dárky, každá dostane užitečný (a věříme, že i líbivý) cyklistický doplněk – soupravu přední a zadní blatník na kolo.

Protože Vás čeká řádný výkon, ať už se vydáte na krátkou trať (35 km) nebo tu dlouhou (65 km). Proto jsme pro Vás připravily předstartovní mazání přírodní kosmetikou BINA. Můžete tak hned v praxi otestovat, jak funguje ENERGY emulze pro nastartování svalů před jízdou nebo krém na citlivé partie STAY COOL. A aby nohy po maratonu bolely co nejméně, opět se můžete nechat hýčkat a využít emulzi BACK TO GAME.

Před startem na vás také čeká mlska v podobě domácích, extra zdravých banánovo-vločkových sušenek. Jestli budou chutnat, tak recept znáte z našich stránek.

Pro všechny účastnice akce Dámy na kole platí sleva na nákup dresu nebo ponožek v designu DNK.

 


SP horských kol v Novém Městě na Moravě

Fanoušci světového bikingu prominou, že tolik očekávanou overturu letošního Světového poháru horských kol uvádíme až na druhém místě. Tady Dámy nemohou chybět! Samozřejmě, že Nové Město na Moravě je také naším cílem, škoda jen, že se nejde rozdvojit. Těšte se tedy na čerstvé novinky, fotky na Instagramu i reportáže ze závodního dění. Budeme fotit, točit, psát…a mluvit. Stejně, jako roky minulé, bude v televizních přenosech ženské závody komentovat Kája Polívková.

Program SP

Pátek
18:15 a 19:00 exhibiční závod Short Track žen a mužů

Sobota:

Muži U23 – start 10:00 hod

Ženy Elite – start 13:15 hod

Neděle:

Ženy U23 – start 10:00 hod.

Muži Elite – start 14:15 hod.

Kdo nás bude v závodech žen reprezentovat?

Elitní pětice: Hana Ježková (GT Bikes Opportunity), Vendula Kuntová (Ghost Team), Jitka Škarnitzlová (Česká spořitelna Accolade), Karla Štěpánová (N1 Team), Lucie Veselá (GT Bikes Opportunity)

A dvě závodnice z kategorie U23: Barbora Průdková (Superior MTB), Adéla Šafářová (Nutrend Speci

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková