Brýle Kellys STRANGER MONO SHINY BLACK PHOTOCHROMIC

Náš dnešní tip na nákup nese jasný vzkaz: kvalitní ochrana očí nemusí nutně potrápit Vaši peněženku!

Cyklistické brýle patří společně s helmou mezi základní a nezbytné doplňky, která by vás měly provázet na každé vaší vyjížďce. O tom že i brýle, které mají ochránit před UV zářením, nečistotami i létajícím hmyzem, musí každému perfektně sednout, nikdo nepochybuje. Nabídka sportovních brýlí, které nabízí základní ochranné funkce, ale také sofistikovanější technologie, je poměrně široká. Stejně tak i cenový rozptyl nabízeného zboží. Ne každý ale chce či může sáhnout hluboko do peněženky a zaplatit za renomovanou značku, které se sice pyšní výbornými recenzemi, jen má „drobnou“ vadu v podobě vysoké ceny, která běžně atakuje hranici 8 000,- Kč.

Proto se většina běžných uživatelů obrací k dostupnějším značkám, které nabízí produkty designově podobné a zároveň nabízí certifikované technologie, které uživatel vyhledává.

Jedním takovým produktem, který překvapí vlastnostmi i cenou, jsou brýle slovenské značky Kellys, STRANGER MONO SHINY BLACK PHOTOCHROMIC. Tyto brýle vám skvěle poslouží při cyklistice, silniční i horské, ale i při dalších sportovních aktivitách.

Kellys Stranger Mono

Rámeček je vyroben z grilamidu TR90, což je velmi lehký a vysoce pružný plast, ramínka brýlí jsou pogumovaná částečně z boční strany a kompletně z vnitřní, takže dobře drží usazené na hlavě. To ještě podpoří i poměrně ostře zahnutá ramínka brýlí, díky kterým padnou i drobnějšímu obličeji.

Brýle STRANGER MONO SHINY mají moderní, poměrně velké zorníky, s povrchovou úpravou anti-scratch, díky které jsou odolné proti poškrábání, samozřejmostí je anti-fog, zabraňující zamlžení a pocení.

Kellys Stranger Mono
Kellys Stranger MONO

Tvarování skel je promyšlené, neboť je dostatečně vzdálené od lícních kostí a umožňuje dobrou cirkulaci vzduchu. Pro dokonalé usazení jsou brýle opatřeny pohodlnými a nastavitelnými gumovými nosníky, jejichž rozsah je až 5 mm na každé straně.

Ochrana před UVA a UVB zářením se u kvalitních brýlí očekává, minimální hodnota pro optimální ochranu očí je schopnost pohltit 98 % škodlivého UV záření. Tento parametr naplňují i brýle Kellys Stranger, svého uživatele ochrání před středně i dlouhovlnným zářením do 400 mn., pyšní se 100 % účinností.

Kellys Stranger Mono

Jak název brýlí STRANGER MONO SHINY BLACK PHOTOFROMIC napovídá, polykarbonátová skla mají sofistikovanou funkci: jsou fotochromatické (samozabarvovací). Zorníky reagují na vnější světelné podmínky, v intenzivním světle tmavnou, a naopak při nižší světle se mění až na čiré. Základní barva skel, která jsou výměnná, má kouřový nádech.

Brýle Kellys Stranger mono shiny black photofromatic pořídíte za 1399,- Kč, součástí balení je i ochranný sáček.


Více informací o dalších produktech a barevných variantách najdete na stránkách výrobce: kellysbike.com

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková