GIRO pro holky podruhé, tentokrát na traily.

Další z našich DNK tipů na nákup…

Před krátkým časem jsme vám představily atraktivní set od amerického výrobce, známého především distribucí helem a treter. Nový komplet přiléhavého střihu cílí na silničářky a bikerky, které jezdí cross country a maratony. Dnes je prostor pro dámy, které raději sáhnou po volně střiženém dresu a pohodlných kraťasech.

GIRO jersey

GIRO Roust MTB Jersey

Dámský volný dres opět láká na svou barevnost, i když oproti xc je přeci jen decentnější, především tím, že zadní díl je celý černý, což je pro „dirty ride“ určitě praktičtější.

GIRO jersey

Dres je z lehkého a prodyšného materiálu (100 % polyester) a je velmi příjemný i na holém těle. Další předností je ochrana proti slunci (UPF 20+).

_MG_6540 mala

Na zcela hladkém dresu, kdy se počítá s batůžkem, coby nezbytným doplňkem na trialovou vyjížďku, přeci jen najdeme jednu užitečnou vychytávku. Z rubu na boku je všitý trojúhelník látky na utření Vašich brýlí.  Kdo kříží lesní cesty, nahoru i dolů ví, jak často je zapotřebí upocené nebo zaprášené brýle očistit.

GIRO Arc Short

K představení jsme k barevně lehce utlumenému dresu GIRO Roust MTB dostaly výrazné fialové kraťasy. Jejich odstín se shoduje s barvou na dresu a celý komplet se tím krásně rozzáří.

Giro kraťasy

Kraťasy GIRO Roust patří do kategorie volných, ale jejich střih není nijak široký, nohavice jsou u kolen jen lehce rozšířené. Perfektně propracované detaily, obšití kapes i fakt, že nemají vnitřní šortky s cyklistickou vložkou, je předurčují také k běžnému nošení.

Lehce pružný materiál Ripstop disponuje vysokou pevností, protože do tenké textilie jsou zatkány s odstupem 5-8 mm tlustější nitě. Látka tak dostává na pohled členitou strukturu, a především požadované vlastnosti. Kalhoty mají také úpravu na ochranu proti vodě i slunečnímu záření (UPF 50+).

Giro kraťasy

Kraťasy GIRO Arc Short mají možnost stažení pasu pomocí vnějších pásků na suché zipy. Tím pak dokonale padnou. Jistotu pevného zapnutí zaručí nejen zip na přední straně a dva druky, ale i jejich podšití suchým zipem.

GIRO Arc Short

Drobnosti můžete uschovat do některé ze tří kapes, dvě klasické jsou na přední straně, na boku je pak skrytá kapsa na zip. Pro civilní nošení tu designéři pamatovali i na poutka na pásek.

Cena za dres je 1699,- Kč a za kraťasy zaplatíte o 600,- Kč víc.

Další podrobné info o dostupných barevných modelech najdete na stránkách dovozce: progresscycle.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková