Malevil a Dámy na kole, to je jízda, soutěž, zážitky a dárky. Pro všechny!

Jedete na Malevil? Zastavte se pro dárek v našem stánku DNK…

Už tuto sobotu se koná v Jablonném v Podještědí bikový maraton Malevil cup. A míří tam i Dámy na kole. Pražská skupina holek, která úspěšně absolvovala maraton Bike Prague hledala další výzvu. Volba byla jasná, překrásné prostředí Lužických hor, rozmanité možnosti ve výběru tras i perfektní organizace party lidí kolem Radka Patráka, který závod chystá už po osmnácté!

Na výběr mají závodníci ze čtyř tras. Královská 100 km trať, střední 65 km, dále 45 km a „fitnesska“ 25 km. Pořadatelé z Jablonného se drží hesla, že Malevil je pro všechny. Proto jsou i letos součástí sobotní rodinná Čokojízda (rodinný výlet po okolí Jablonného s cílem Malevilu), anebo nedělní program určený dětem a rodičům.

Dámy na kole

Dámy na kole všech týmů, spojte se!

Závodíš? Jsi doprovod? Přijď za námi! Dámy na kole a Malevil-to není jen o skupince závodících žen. DNK budou na Malevilu pro všechny ženy, které se hodlají postavit na start, ale i pro ty, co na kole jezdí, jen tentokrát zvolily funkci doprovodnou.  Najdete u nás zázemí, malé občerstvení, kdo bude mít zájem, může si připravit své svaly předstartovní emulzí BINA, a naopak po závodě namazat své svaly regenerační.

Potkáte se také s redakcí webového portálu Dámy na kole, je pro vás nachystaná i soutěž a tombola o drobné dárky. A budeme se snažit, aby vyhrál každý.

Soutěžíme o pojistné zdarma! Metlife ví, co sportovec potřebuje.

U stánku DNK opravdu vyplatí zastavit, partnerem sobotní akce Dámy na kole je pojišťovna Metlife, jedna z aktivních účastnic cyklojízd a zároveň elitní poradce se specializací na sportovní produkty přichystala poradnu na téma cyklistika a bezstarostná jízda, problematika finančních ztrát při úrazech vašich i vašich ratolestí. Můžeme společně probrat osobní zkušenosti a také budeme soutěžit: například o první pojistné zdarma na úrazové pojištění pro dámu nebo dítě. Zároveň můžete získat garanci 20% slevy na dětské i dospělé pojištění.

Důležité info

PREZENTACE
Resort Malevil – Heřmanice v Podještědí

pátek      9. 6. 2017  16.00 – 20.00 hod. TRASA A, B, C, D
sobota  10. 6. 2017    6.30  –  7.30 hod. TRASA A
                                      6.30  –  8.30 hod. TRASA C, D
                                      6.30  –  9.30 hod. TRASA B

START
Trasa A 100 km  start v 08:30, převýšení 2 230 m
Trasa B 65 km start v 10:30, převýšení 1 540 m
Trasa C 45 km start v 09:30, převýšení 960 m
Trasa D 25 km start v 09:30, převýšení 480 m
Rodinná ČOKO jízda start v 08:45, délka cca 12 km

 

Další info na www.malevilcup.cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková