DNK tip na nákup: nový dres Dámy na kole!

S radostí vám dnes představíme jeden zbrusu nový kousek, který by mohl patřit i do vašeho cyklistického šatníku..

Před dvěma a půl lety se představily Dámy na kole v rámci závodu Bike Prague v zcela nových  dresech, v bílo-růžovém designu, klasickém střihu, kopírujícím ladné ženské křivky, s třemi kapsami na zádech. Tahle parádička byla určená především na silnici nebo sportovní cross country či maratonskou jízdu.

Teď spatřil světlo světa nový model – dres DNK-freeride. Do puntíku zakázková práce.

dres Dámy na kole
článek

Dres opět nese rukopis české návrhářky Michaely Jauk-Pokorné, která pracuje pro švýcarskou značku Scott. Tentokrát, kromě zapracování loga DNK, tu hra různých odstínu růžovo-fialových barev do duhy vyjadřuje flow a uvolněnost trailového ježdění.

 

dres bok

Dres je volnějšího střihu, tak jak se na volné ježdění v terénu nosí. Protože ale žádná z nás nechce nosit neforemný, plandající dres, zadaly jsme střih na zakázku. Vzorem byl prověřený dres jedné zahraniční značky, který skvěle padne při samotné jízdě. Ladily jsme s výrobcem i další detaily, které považujeme za důležité.

Tím je například možnost vybrat si ze dvou délek. Kromě klasické je tu i varianta prodloužené délky, pro štíhlé, vyšší postavy. Tak, aby si vybrala například  i dáma s výškou 172 cm, které ale rozměry bude odpovídat velikost S.

kapsa článek

Dres DNK freeride má všitou vnitřní kapsičku, se skrytým zipem, kam se vejde nějaká nutná drobnost na cestu, kterou chcete mít při ruce. Dres má kombinaci ozdobných plochých švů, v některých částech pak klasické, aby nerušily samotný  design.

reflex článek

Nechybí ani reflexní prvky, které jsou na zadním díle, u spodního lemu, tak aby je nezakrýval ani batůžek. Zadní díl zdobí i nové DNK logo.

Pokud chcete mít pro sebe jeden z 30 kusů této limitované série, podívejte se zde na dostupné velikosti i postup objednávky.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková