FOX a jeho novinky pro ženy

Dá se výborná věc vylepšit? Přesvědčte se, jak si s tím poradil americký FOX. První představení dresů a helem FOX pro příští sezónu…

Americká značka Fox, se svou nepřehlédnutelnou liškou ve znaku, přináší v kolekci pro sezónu 2018 opět několik inovací i zajímavé designy zejména v trailovém oblečení i doplňcích. A že jde o snažení úspěšné dokazuje třeba i úspěch s integrální enduro helmou Proframe, která získala prestižní ocenění na veletrhu Eurobike (více zde).

Zkrátka nepřijdou ani příznivci gravity disciplín, ale dominantní část produkce pro něžné pohlaví, alespoň co se české distribuce týče, je zacílená na ženy, které zajímá právě trailové ježdění v nejrůznějším pojetí. Tyto produkty najdeme v modelové řadě Flow, která obsahuje širokou nabídku dresů a doplňků pro trailové či allmountain ježdění. Na co pěkného se můžete tedy těšit?

FOX

Klidné barvy, divoká jízda

Komu nepadla do vkusu v loňské nabídce kombinace výrazných barev, jistě nad výběrem těch pro sezónu 2018 zajásá. Kolekci charakterizuje poměrně jednoduchý design, využívající nápis FOX nebo již zmiňovanou lištičku, v tlumených pastelových barvách starorůžové a dvou odstínů zelenkavé, v katalogu definované jako Lilac, Pine a Sage. O co klidnější je první dojem, tím více důrazu se klade na funkčnost vybraného materiálu pro každý dres, od odlehčeného (Attack) pro letní období, až po ty, které musí prokazovat vyšší odolnost i ochranu při případném kontaktu se zemí (Flexair).

dresy FOX

Dresy samozřejmě doplňují i kraťasy s vložkou, v případě Flexairu i Attacku ve dvou barevných provedeních.

Tuto nabídku doplňuje dostupnější trialová řada Indicator, která má dresy ve verzi s dlouhým i krátkým rukávem, pro horké letní dny dává na trh i verzi volného nátělníku. Celou kolekci pro ženy pak zdobí produkt Indicator BRA, což je speciální biková podprsenka, na jejímž designu se podílely dámy ze závodního týmu. Její konstrukce je navržena tak, aby byl co nejvíce eliminován vertikální pohyb prsou, na přední části je i speciální větrací systém.

FOX

Kdo se chce do terénu vybavit dalšími doplňky s logem lišky, najde v odpovídajícím designu ponožky, samozřejmě nechybí krátko i dlouhoprsté rukavice v odlehčené verzi (Ripley, Ripley gel) nebo se zvýšenou ochranou prstů (Sidewinder).

FOX Flux

Na hlavu nová generace modelu FLUX

O integrální a superodvětrané a odlehčené helmě Proframe jsme se již zmiňovaly, pro dámy jsou připravené hned tři barevné kombinace. Kromě dvou barevných ještě černá klasika. Vedle této helmy nebo v našem případě zájmem možná i kousek nad ní je nově přepracovaný úspěšný model FLUX. První generace této helmy spatřila světlo světa před jedenácti lety.

Nový Flux se pyšní hned několika změnami. Vnitřní vrstva EPS má rozdílnou hustotu a při zachování nízké hmotnosti se zvyšuje její pevnost. Došlo také ke změně tvaru, je hlubší, a je také víc protažená na zátylek, aby ho lépe chránila.  Zvětšené stahovací kolečko umožní lepší manipulaci jednou rukou, zjednodušení nastává i v upínacím systému, kdy pásky kolem uší jsou napevno. Flux má také pozměněný design, kde na první pohled upoutají ostřejší linie, polohovatelný štítek je z pružného materiálu, který zabraňuje případnému zlomení.

FOX

Helmy jsou samozřejmě vybarveny tak, aby perfektně ladily k vybranému oblečení, jak jinak než s liškou. Z nenápadně barevné kolekce se rázem vyklube velmi slušivý outfit.

Podrobné informace i ceny novinek na stránkách českého zastoupení N1distribution.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková