Zámky Kryptonite se službou ATPO – peníze zpět při ukradení kola

Zajímavá služba pro majitele zámků Kryptonite…

Společnost Schindler zastupuje na českém trhu 14 značek a nabízí kompletní cyklistický sortiment, od kol, přes oblečení, helmy až podrobné cyklistické doplňky. Letošní novým přírůstkem je značka Kryptonite, která kromě široké škály nejrůznějších modelů nabízí i hodně zajímavou službu ATPO.

Tato americká značka má víc jak 40letou historii. V roce 1972 přišel její zakladatel Michael Zane s originální zkouškou pro svůj nový zámek na kola. Obchodníci z Cycle Shop v New Yorku uzamkli poměrně drahé kolo na rozcestí v Greenwich Village. Přestože všechny odnímatelné části byly poměrně záhy ukradeny, samotný rám a samozřejmě zámek, zůstaly třicet dní a třicet nocí na místě. Propagace z této události poskytla Kryptonitu potřebnou podporu, a tak se nastartoval úspěšný rozvoj značky.

kryptonite

Zámky značky Kryptonite jsou považovány za nejlepší řešení mezi zabezpečovacími systémy pro jízdní kola a elektrokola. A jelikož si Kryptonite stojí za svými produkty, poskytuje velmi zajímavou službu pro své zákazníky, nabízí program ATPO (Anti-Theft Protection Offer), prostřednictvím kterého můžete dostat zpět určitou peněžní částku v případě ukradení kola po otevření nebo zlomení zámku silou. Tato služba má dlouholetou tradici, byla vytvořena společností Kryptonite již v roce 1978 a v současnosti funguje ve více než třech desítkách zemí. Účast v programu je dobrovolná. Pokud má majitel kola zájem, je třeba se zaregistrovat na www.kryptonitelock.com. 

Jak ATPO funguje?

Je-li vaše jízdní kolo ukradeno kvůli úmyslnému či násilnému otevření nebo zlomení zámku Kryptonite silou, zaplatí Kryptonite tu nižší možnost z následujícího výběru, s výhradou maximální částky dle typu zámku podle tabulky ATPO:

– základní náklady na vaše jízdní kolo bez daně a příslušenství
nebo
-rozdíl mezi hodnotou kola a částkou vyplacenou pojišťovnou, bylo-li kolo pojištěno.


K ověření pokrytí ATPO, vyhledejte nálepku na přední straně balení zámku Kryptonite nebo zkontrolujte stránku produktu 
na webových stránkách Kryptonite – www.kryptonitelock.com.

ATPO je pro zákazníky, kteří si zakoupí určité U-zámky a řetězy, ATPO je vždy uvedeno na obalu a na webových stránkách. Podmínkou je registrace k účasti v programu, a to nejpozději do 30 dní od zakoupení zámku.

Pro registraci budete potřebovat kromě svých kontaktních údajů také informace o zakoupeném zámku, doklad o pořízení vašeho kola, včetně výrobního čísla a také jeho fotografii.

kryptonite

Jaké další bonusy značka Kryptonite nabízí?

Key safe – na základě registrace do programu lze při ztrátě klíče od zámku  objednat nový. První 2 klíčky jsou zdarma.

Combo safe – pokud zapomenete kombinaci zabezpečovacího kódu, lze jej jednoduše zpětně zjistit v systému, ve kterém máte registraci.

Lifetime warranty– umožňuje doživotní záruku na zámky (nevztahuje se v případě vnějšího poškození).

Další informace najdete u obchodního zastoupení značky Kryptonite, spol. Schindler nebo přímo na stránkách Kryptonite.com

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková