SOUTĚŽ- KOLA 2017

Co VŠE rozhoduje při výběru vašeho kola? Zkuste s námi soutěž bez mantinelů….

I letos se nám rubrika Bajky a silničky pěkně naplnila, redakčními testy prošly víc jak dvě desítky kol. Různé značky, modely i cenové relace. Vedle našich tradičních partnerů, kteří mají v testovací flotile i slušný výběr dámských kol, přibylo několik nových značek a jsem za to rády. Tak jste mohly s námi okukovat parádičky od Livu, Treku, Specialized, Ghostu, Lapierre, Kellyse, Kony, Authora, Scottu, Modo od Superioru, nově také Canyon a B´Twin, zastoupení měla i sekce elektrokol, v testu jsme představily e-bika od Apache.

I příští rok nás čeká spousta zajímavých kol, ve velmi pestrém spektru, už teď se těšíme na zcela nové přírůstky.

Zajímá nás, co vás baví. SOUTĚŽÍME!

Nechte se na chvíli vytrhnout z předvánočního shonu, pokud se vás týká. Nebo si v sychravém dni připomeňte něco z horkého léta, kdy také vycházely naše testy. A pusťte se s námi do nenáročné soutěže!


Prohlédněte si všechny modely v následujících prezentacích a vyberte z vašeho pohledu TŘI  NEJZAJÍMAVĚJŠÍ kola.

Zapomeňte na své finanční a jízdní limity a zvolte si kolo, kterým byste obohatila svou jízdní flotilu.

Své favority z námi testovaných kol pošlete na email: redakce@damynakole.cz, k tomu přidejte krátký komentář, proč právě na ně padla volba.

Z došlých odpovědí vylosujeme 5 z Vás, kterým uděláme radost předvánočním dárkem – knihou „Kolem světa na kole“, z nakladatelství Cykloknihy.cz

Testy kol 2017 – biky (1.část)

K připomenutí jsme vám nachystaly přehled všech kol i s odkazem na článek, kde najdete třeba detailnější fotky nebo další informace. Začínáme představením první skupiny biků, celoodpružených, zítra přijdou na řadu hardtaily a v pondělí se nezapomeňte podívat na silničky. 

Máte už jasno? Zítra vám přijde další nálož v podobě hardtailů, tak buďte s námi!

SOUTĚŽ končí 18.12.2017, vylosované výherce budeme kontaktovat emailem.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková