Tipy na vánoční dárky #3-pro dámy cyklistky

Tak jsme zas o pár dní blíž k vánočnímu večeru a proto je tu dalších deset tipů, tentokrát pro dámy, slečny, paní cyklistky…

EMT Pro MTB Lever

Tyto odolné, ultra silné montpáky na výměnu plášťů jsou vyrobeny speciálně pro MTB pláště a kola, a proto tato páka obsahuje kovové jádro. Její další užitečná funkce?  Otvírák lahví. Obě páky se do sebe pomocí magnetu zaklesnou a snadno se ukládají do brašny nebo kapsy a nezabírají místo.

A těch barev, z kterých lze vybrat!

Cena: 299 Kč

www.specialized.com

Merino ¾ kalhoty Kask

Zima si žádá merino. Tříčtvrteční kalhoty značky Kask se od těch jiných odlišují zateplenými koleny i sedací částí, kde je zdvojený materiál.  Užijete je na zimní sporty, můžete obléci i pod civilní oblečení. Jsou hřejivé, prodyšné, široká guma v pase i sešití jednotlivých dílů plochým švem zaručí pohodlné nošení. Do kompletu můžete pořídit i tričko.

Cena: 1990 Kč

www.omoshop.cz

Kolenní chránič Fox Racing Launch Enduro

O odvaze v terénu nemusí vždy vypovídat odřená kolena. Odlehčený navlékací chránič Fox Racing se pohodlně nosí díky absenci popruhů a přezek, má perforované prodyšné provedení, část, která chrání koleno, je z oděruvzdorného materiálu, použitý silikonový potisk pak udrží chránič drží na svém místě.

Cena: 1799 Kč

www.n1shop.cz

 

Vánoční poukaz Endorphinrepublic

Chcete nechat ve výběru dárku volnou ruku? Pak je tu možnost využít poukaz Endorphinrepublic. Nabídka hodně pestrá, od věcí pro cyklistiku, lyžování, skialpy až po outdoor. Stěžejní značky jsou švýcarský Scott nebo italský Dolomite. Výhodou je možnost využití až do léta příštího roku.

Cena: 1 000 kč – 5 000 Kč

www.endorphinrepublic.com

Sportovní vak DNK

Sportovní vaky jsou vhodné v podstatě pro kohokoli, tenhle jistě potěší svým originálním designem. Unese výbavu do posilovny, ale i nákup nebo veškeré nezbytnosti, které jsou potřeba při procházce městem či na výletě.

A když v nich nic není, jednoduše se složí, nezaberou skoro žádné místo.

Cena: 290 Kč

 

www.DNK-KOLEKCE

Cyklopočítač CAT PADRONE SMART

Subtilní  bezdrátový a beztlačítkový cyklopočítač Cateye možná nastartuje novou sportovní etapu obdarované cyklistky. Nabízí 9 základních funkcí: denní i celkovou vzdálenost, okamžitou, průměrnou i max. rychlost, čas jízdy, hodiny, při propojení s mobilem měří i nadmořskou výšku, má další volitelné funkce: tepovou frekvenci, kadenci a výkon.  Malý display s velkými číslicemi umí upozornit na telefonát či mail.

Cena: 2 490 Kč

www.cateye.cz

Dynaplug Micro Pro Kit -sada na opravu bezdušáků

Hodně užitečný dárek, který potěší každou bikerku. Sada Dynaplag je skvělý pomocník při defektu bezdušového pláště, kdy tmel nedokáže zabánit úniku vzduchu. Aluminiová kapsle váží pouze 46 gramů  a v jejím nitru najdete potřebné příslušenství, tři kusy náhradních knotů s mosazným hrotem, mikroskalpel, s nímž se zbavíte přebytečného knotu, zátku, která zabrání poklesu tlaku, když z pneumatiky vytahujete trn, či jiný nežádoucí předmět a čistící kartáček na tuby.

Cena: 1 599 Kč

www.bikeaction.cz

Bicycle Valet Case

Kosmetický kufřík trochu jinak! Sada od Muc-Off přináší 13 klíčových produktů  na údržbu kola v praktické tašce. Vše, co můžete po vyjížďce v terénu k mytí kola potřebovat, máte pěkně přehledně na jednom místě. Nechybí oblíbený Bike Cleaner v jednolitrovém balení, lesk na rám, suché i mokré mazání a samozřejmě i potřebná sada kartáčů.

Cena: 2 990 Kč

www.muc-off.cz

ELECTRA zvonek ding-dong donut

Jedinečný zvonek, jedinečný zvuk, hlas jak zvon. Pro cyklostezky nebo městský provoz jak stvořený. A s motivem koblihy se tak tak udržíš, aby ses do zvonku nezakousla J

Cena: 489 Kč

www.electra-bike.cz

 

Fusakle s motivem cyklistiky

Jeden zástupce z kategorie měkkoušů nemůže chybět!

Nejde ale o běžné ponožky, nejen pro jejich motiv. Jsou od malé slovenské značky Fusakle, která se snaží bojovat proti fádnosti a nudě. Proto je v její kolekci mnoho zářivých barev a nejrůznějších motivů.

Cena: 189 Kč

www.zoot.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková