DNK plány, cíle, předsevzetí

Pro Vás, od nás. A navrch pár odtajněných přání…

Závěr roku nebo začátek toho nového je časem k bilancování a zároveň k plánování nových věcí. U nás, v DNK to nebylo jinak, při psaní článku o cyklo předsevzetích padaly i ty naše cíle.  Osobní i pracovní. A protože vás chceme motivovat a správně naladit, necháme Vás nahlídnout do seznamu.  Týká se to webu i nás samotných. A to, že se to někdy prolíná je důkaz, že to, co děláme, nás prostě moc baví. 

dámy na kole -silnice

Předsevzetí pro DNK

Více videí
Samozřejmě, že chceme pokračovat v psaní o tom, co vás zajímá a baví. K tomu máme v plánu šlápnout více do točení videí. Ať už jako formu představení kol nebo reportážních vlogů z akcí. 

Nová rubrika
Chystáme pro vás také novou rubriku, na které už nyní pracujeme. Její obsah ale zatím neprozradíme, necháme to jako překvapení na pozdější čas.

Aktivita na sociálních sítích
 I tady máme své plány, na Instagramu bychom chtěly s vámi sdílet fotky z naší práce každý den, na facebook přidávat nejen články, ale i novinky z cyklistiky a další zajímavosti. Chceme sdílet naše úvahy a o nich také diskutovat. Protože Váš názor nás zajímá.

Živé akce
Letošní dva víkendové kempy měly úspěch, budou další. Plánujeme i jednodenní akce a začneme hned zkraje roku výjezdem na běžky.

Možná také patříte mezi ty, co si do nového roku plánují nové výzvy, cíle. Ne vždy se vše zdaří na 100%, ale důležité je se do toho pustit. Tady je něco málo z našich osobních předsevzetí. Ať víte, že v tom nejste samy.

Kplus K

Mít čas na hraní (Kája)

Sport miluju a nenechám si ho vzít. A asi mám i největší motivaci si na něj najít čas. Jako malá holka jsem docela dlouho hrála na piano a moc mě to bavilo. Táta byl muzikant, měla jsem k hudbě blízko. Před dvěma lety jsem dostala luxusní keyboard, zůstal ale dost dlouho na provizorním místě, což byl důvod, abych ho téměř bez povšimnutí míjela. Četnost hraní byla tak 3x do roka.  Letos mi přibyl jako dárek nový stůl i změna dispozice v bytě. Pomalu oprašuju čtení not. Vše je o tréninku, tak bych chtěla i tady najít čas na pravidelnost. Vždyť je to úžasná forma relaxu.

Najít si 25 hodinu

Většinu věcí se snažím dělat na 100%. Známé motto „po práci legraci“ vnímám tak, že vyjedu na kolo, v zimě na běžky. A zase šlapu do plnejch. Přestože se řídím heslem, že věk je jen číslo, vnímám, že do svého programu musím zařadit víc regenerace. K oblíbené sauně ještě masáže. Jenže si lámu hlavu, na úkor čeho to bude. Čas máme jen jeden. Najít tu pomyslnou 25 hodinu ale jde. Už na tom dělám.

Vyzkoušet si enduro závody (Katka)

Naposledy jsem stála na startu před dvěma lety. I to byla spíš výjimka, i když mě závodní atmosféra baví. To mi asi zůstalo z lyžování, které jsem jako dítě dělala. Z fyzičkou jsem na tom ale hůř, počtem najetých kilometrů v loňském roce se úplně chlubit nedá. Na kondici už ale pracuju, na biku mám ráda technické pasáže, takže jsem si jako motivaci vyhlídla enduro závody.  Třeba se ke mně nějaká další holka přidá.

Naučit se plést

Jedno nesportovní. Je mi 27 a chtěla bych umět plést. Není to v mém případě trend po vzoru slavných, jak je v dnešní době moderní. Dokonce to nebude u mě ani první pokus. Už jako malá jsem se snažila pletení od babičky naučit. Ale jak se říká, cvik dělá mistra a já toho cviku moc nestihla. Koho by taky bavilo v 10 letech pravidelně plést. Teď mi to přijde jako super forma relaxu a pokud bych dospěla do fáze mistra, chtěla bych si plést i nějaké věci na sebe. Tak kdo ví, o co bude příští vánoční soutěž 😀

A přidávám ještě jedno. Chci žít více „zero waste life“.  Asi nejsem úplně prototyp klasické holky. Nakupování nesnáším, vlasy permanentně v culíků a na Starbucks mě taky moc neužije (berte jako vtip). Postupem času jsem se rozhodla pro trochu alternativnější styl života a cítím se v něm příjemně. Našla jsem si svůj stravovací kompromis, používám netestovanou, pokud možno přírodní kosmetiku, třídění odpadu je samozřejmostí. Ale jde udělat mnohem více, ať už velkých kroků nebo těch menších. A já bych chtěla tento rok postupně těmi menšími zase trochu zlepšit život na naší planetě.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková