DNK tip na nákup. SENSOR uvádí: jemnost, ženskost, prožitek

Opět jsme pro vás získaly několik zajímavých tipů, čím obohatit cyklistický šatník. Dnešní pozornost patří české značce Sensor. Jedno víme jistě, bude vás bavit!

Česká značka Sensor se stala za dobu své existence synonymem funkčního termoprádla, ponožek, ale také cyklistického oblečení. Právě v tomto segmentu udělala velký posun, jak ve volbě materiálu, kdy se využívají moderní technologie, tak i v široké nabídce velmi povedených designů.

Pro letošní rok se mohou dámy cyklistky obléci do značky Sensor od hlavy, až k patě, na závodní i rekreační jízdu, do horka i chladnějšího nebo větrného dne. V rámci našeho DNK kempu na Mallorce jsme měly možnost některé kousky z nové kolekce vyzkoušet a nafotit. Věřte, že dámské osazenstvo nasadilo laťku v hodnocení kvality i estetiky hodně vysoko a Sensor se rozhodně neztratil. Vlastně naopak, mnohé překvapil.

Dámský dres Sensor Cyko Flowers

SENSOR DRES

Fialovou buď milujete, nebo se jí vyhýbáte. Pokud pro vás platí to první, tenhle dres, s květinovým vzorem bude vaším hitem pro letošní léto.  Je vyroben z velmi lehkého mikropolyesteru, v tkanině jsou přidané ionty stříbra, omezují tvorbu bakterií a tím i vznikající zápach. Dres má vynikající funkční vlastnosti, je rychleschnoucí, má příjemně padnoucí střih.

SENSOR DRES

Dres Cyclo Flower má raglánový střih, krátké rukávy, malý stojáček. Zip je u tohoto modelu krátký, spodní lem je zakončen tenkou všitou gumou.  

V bočním švu je všitá malá kapsička na zip, kam se schovají nějaké nezbytné drobnosti, třeba klíče od auta nebo peníze na občerstvení. Dres je v nabídce také v kombinaci barev černo červené.

Cena: 1650,-

Dámský dres  Cyklo Motion

SENSOR DRES

Řadu funkčního prádla a cyklistických dresů Motion tvoří elastický úplet, vyrobený ze speciálního mikropolyesterového vlákna Pulsar. Toto vlákno umožňuje docílit dvoubarevného efektu – melírování. Kromě toho má výborné vlastnosti – rychlý odvod vlhkosti od těla a velmi rychlé schnutí. Materiál je vysoce elastický, krásně se přizpůsobí postavě a je velmi jemný na dotek.

SENSOR DRES

Bílo šedá kombinace je velmi něžná, slušivá, skvěle k ní ladí černé kraťasy, což udělá radost i ženám, co trochu řeší své křivky.  Nenápadné zdobení v podobě kompasu na předním díle, úzké šedivé lemy, které zakončují bílé rukávy-to jsou detaily, které dodávají dresu šmrnc.

Střih dresu Cyklo Motion je volnější, než jsme zvyklé vídat u klasických silničních sportovních dresů, proto najde využití v kombinaci s tolik oblíbenými freeride kraťasy, také volného střihu. Materiál také disponuje vysokou ochranou (UPF 25)  před  slunečními paprsky, pohltí až 97% UV záření.

SENSOR DRES

U dresu najdete na zadním díle dvě kapsy, k tomu navíc jednu menší se zipem. Na bocích jsou reflexní proužky.

Cena: 1650,-

Dámská vesta Parachute

SENSOR DRES

Ne vždy je po celou vyjížďku teplé počasí, proto je šikovné na delší výlet sbalit do kapsy vestičku nebo větrovku. Oba dva produkty Sensor nabízí v špičkové kvalitě a především pro tento účel  nevhodnějšího materiálu. Dámská vestička Parachut je vyrobena z lehoučkého japonského micropolyesteru.

SENSOR DRES

Na bocích má nejen větrání, ale díky ergonomickému střihu v kombinaci s elastickými bočními vsadkami sedí perfektně na těle. Zadní díl je lehce prodloužený, aby v cyklistické pozici plnila svůj ochranný účel. Tomu napomůže i silikonový proužek, který ukončuje spodní lem vesty. Nechybí důmyslně zvolené reflexy, jak na zadní straně u kapsy, tak na předním díle po celé délce zipu.

SENSOR DRES

Zajímavě je řešená kapsa na zadním díle, kdy je střih uzpůsoben bočnímu vstupu. Kapsa je zdvojená, je tu k dispozici ještě jedna malá praktická kapsička, opatřená zipem.

Cena: 1395,-

Dámská bunda Parachute

SENSOR DRES

Nezbytná součást šatníku pravidelně jezdící cyklistky. Ultralehká bundička se dá sbalit do kapsy dresu, že o ní při jízdě ani nevíte. Její hmotnost je jen něco málo nad 100 gramů. Její primární funkcí je ochrana proti větru, zároveň s cílem maximální prodyšnosti, což jde na úkor voděodolnosti. Pro lepší ventilaci má bunda perforované panely na bocích a samozřejmostí je prodloužený zadní díl.

SENSOR DRES

Pro komfortní nošení slouží nejen propracovaná střih s raglánovými rukávy, ale také detail, jako je překrytý zip nebo dostatečně velký jezdec zipu, s povrchovou úpravou pro snadné uchopení i v rukavicích.

SENSOR DRES

Bunda má nezbytné reflexní prvky, stejně jako u vesty v zipu, na zadním díle je asymetricky všitá poměrně prostorná kapsa. V nabídce je v několika barevných provedeních, kromě zářivě žlutozelené, tyrkysové, oranžové, červené je k mání i černá nebo sněhově bílá varianta. Vesta i bunda Parachute jsou ve čtyřech velikostech S-XL.

Cena: 1605,- 

Podrobné informace o kompletním cyklistickém sortimentu najdete na stránkách www.sensor.cz.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková