DNK tip na nákup. Lasoul, to je styl, ženskost, osobitost.

V dnešním tipu na nákup nenajdete test, ale představení jedné nové české značky se zajímavou dámou v hlavní roli….

„To je tak, když jezdíte na kole po výletech a nemáte nic pořádného na sebe. V cyklistickém dresu se necítíte dobře a v bikerském triku si zase přijdete jako kluk. Chcete mít na sobě něco, v čem neztratíte svou ženskost, bude to pohodlné a zcela funkční. Nenašla jsem nic, co by mi sedlo, tak jsem se rozhodla nechat si to ušít a založit LASOUL“, představuje svou značku Martina, manželka světového cyklisty Michala Prokopa.

L1000272
L1000410

„Kolo je mým koníčkem, nevěnuji se mu na profesionální úrovni, jako můj muž. Pokaždé jsem řešila, v čem vyjedu, nic mi nesedělo. Uvědomila jsem si, že ženy opravdu nemají na výběr hezká, stylová trika, která jim budou sedět i střihem. V klasickém cyklistickém dresu se necítím dobře a freestylové bikové oblečení mě nebaví designem. Věřím, že to stejně cítí hodně holek, tak jsem se rozhodla založit LASOUL,“ upřesňuje Martina.

L1000306

Desing navrhuje sama a dodává „Návrhy si dělám sama tak, jak to cítím. Chci, aby to bylo hodně dívčí, čisté a elegantní. Šije mi to jedna malá rodinná firma na Vysočině, materiál si vybírám z jejich nabídky. Parametry jsou jasné, musí dobře odvádět pot, rychle schnout a samozřejmě musí být příjemný na tělo“.

L1009759

LASOUL je sportovní oblečení pro sebevědomé, stylové a pozitivní holky, které se nebojí jít proti proudu, pro které je sport nedílnou součástí života a život milují. Tato móda ale není jen o vzhledu, trika jsou z funkčního materiálu a mají i potřebné detaily, například kapsičku na drobnosti. Tudíž s triky LASOUL můžete vyrazit jak na kolo, tak na brusle, koloběžku, nebo si i zaběhat.

Aktuálně jsou dostupná trika v pěti různých vzorech s krátkým a dlouhým rukávem. „Již chystám kolekci na příští rok, která nabídne rozšíření o další super kousky, těšte se,“ slibuje Martina.

Aktuální nabídku, včetně dostupných velikostí si můžete prohlédnout zde.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková