Tipy na vánoční dárky#2. Pro něj

Letos po celý adventní čas o dárky soutěžíme, ale to neznamená, že budou chybět tradiční Vánoční tipy na dárky, které pro vás mohou být inspirující…

Co nadělit přítelovi, kamarádovi, manželovi, pro kterého je kolo vášeň a při pohledu na jeho výbavu vás napadne jediné…”Vždyť on všechno má?”  Zkuste naši inspiraci…

Tubolito

Překvapte ho, rozmazlete. On určitě o této novince, extrémně lehké a obtížně propíchnutelné duši Tubolito, slyšel. Jen třeba nechtěl utrácet peníze. 

Pokud řeší gramy, bude nadšen, nejlehčí  model má pouhých 55 gramů. Jeho bike rozzáří oranžové ventilky, vy budete za hvězdu.  

Cena:  od 699 Kč
www.mojekolo.cz

 

Merino Mountain KASK


Hřejivé, lehké a nekousavé a multifunkční-k celoročnímu nosšení, takové je spodní tričko z merino vlny od švédské značky Kask. Vymazlený střih, s raglánovými rukávy zajištuje, že tričko perfektně padne na tělo, bonusem je zdvojená látka na loktech. Díky ne tak ledajakému obrázku na předním díle bud jeho uživatel frajer za každé situace (myšleno když se ze spodního trička stane to vrchní).


Cena: 1999 Kč
www.omoshop.cz

Ambush s ANGi

Pořízení nové trailové helmy od Specialized, která má senzor ANGi bude mít úspěch a v nadsázce i dvojí přínos. Jednak bude chránit jezdce a v případě problému to asistentka Angie okamžitě ohlásí, zároveň díky propojení s mobilní aplikací Ride app budete přesně vědět, jak vašemu partnerovi mu ubíhá jeho tréninková dávka a kdy se vám vrátí na oběd. To ale jen v případě, že stejnou helmu se senzorem Angi dostanete i Vy.

Cena: 5299 Kč
www.specialized.cz

Peter Sagan „Můj svět“

Autobiografie slovenského fenomenálního cyklisty Petera Sagana přináší exkluzivní informace ze závodního světa i soukromí.

Trojnásobný mistr světa prozrazuje, kde hledá další motivaci, proč a čím se na kole baví a nechává nahlédnout i do zákulisí profesionální cyklistiky.

Tahle kniha by neměla chybět v žádné cyklistické knihovně. 

Cena: 399 Kč 
www.knihydobrovsky.cz

Nastavení posedu Retul

Když je kolo vášeň, určitě stojí za to investovat do nastavení posedu. I tady jde vývoj vpřed, takže můžete vybírat z různých nabídek. Když dárek, tak proč ne to nejlepší? 3D Bike-Fit studia nabízí nastavení optimální pozice na polohovacím kole Müve spojené s následným vyhledáním nejvhodnějšího modelu kola či komponentů v databázi Framefinder. Výběr obsahuje cca 140 modelů od 14 značek.

Cena: od 3 000 Kč
www.endorphinrepublic.com
www.alltraining.cz

Podkolenky Calle Skalle s merino vlnou

Dejte světu vědět, že se s ničím nemazlíte. Krutopřísně na biku, při pochodu v horách a samozřejmě i na lyžích.  Universální podkolenky s 67% podílem merino vlny mají zateplenou špičku a patu, díky 2% podílu lycry dobře obepnou nohu a tím eliminují tvorbu puchýřů. Vybírat můžete i s decentnějších vzorů.

Cena: 650 Kč
www.kask.cz

Návleky Craft Glow

Tenhle dárek může najít využití hned druhý den po nadílce. Celoreflexní návleky na tretry Craft Glow mají membránu a jsou mírně zateplené. Kromě ochrany před chladem a vlhkem naplňují i pravidlo „vidět a být viděn“. Craft Glow je řada nabízející i celoreflexní edici rukavic! 

cena: 1 290 Kč
www.craft.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková