Bontrager Vella, Blend a Meraj, společníci (nejen) na podzimní ježdění.

Představujeme, zkoušíme a ..bude taky soutěž!

Taky patříte mezi ty, co si prodlužují cyklistickou sezónu co nejvíc to jde? Podzimní ježdění nabízí půvabné pohledy na dokonale vybarvenou přírodu, své kouzlo mají i dny v sedle kola a ztichlém lese, kdy se dá mlha krájet. Pro tyto chvíle máme nové společníky, aby naše tělo i nohy dostaly komfort tepla i pohodlí. Představujeme tři doplňky od značky Bontrager, které využijete nejen na podzim a také v případě bundy a merino trička nejen na kolo. Určitě stojí za prozkoumání, protože už brzy budeme o tyto doplňky soutěžit!

Dámská bunda Bontrager Vella Windshell

Dámská bunda je z lehkého, větruodolného materiálu, který vás ale také ochrání před lehkým deštěm. Střih není těsný, nechává prostor pro přirozený pohyb, zároveň je ale decentně projmutá, aby kopíroval ženské křivky. Pohodlí nošení zvyšuje i to, že materiál jemné pruží.

Na bundě Vella Windshell je řada propracovaných detailů. Na zadním díle, v oblasti ramen jsou větrací otvory, podšité síťovinou. V oblasti beder zas dostatečně prostorná kapsa, která pojme potřebné drobnosti, které nechceme dávat do batohu. Nechybí ani otvor na vyvedení sluchátek. Když už praktická bunda, tak vyvedená do detailu. Celou ji totiž můžete sbalit právě do této zadní kapsy.

Zajímavé je i prodloužení rukávu na jejich přední straně, kdy chrání hřbet ruky, pro pohodlné oblékání je zas vnitřní strana obohacená o jeden trojúhelníkový panel.Zadní část bundy je prodloužená a celý střih je vyladěn, aby perfektně sedl v cyklistické pozici. Spodní lem lze doladit stahovací pružinkou. Že bunda nepostrádá reflexní prvky, je asi u takto kvalitního produktu zbytečné psát.

Bontrager Merino Bland

S příchodem podzimních a zimních měsíců si měníme i spodní vrstvu v kompletu oblečení. Tenká, vysoce prodyšná scampola a trička nahrazujeme těmi, co mají dlouhý rukáv a hřejivý materiál. Dámské spodní tričko Merino Blend je příjemně pružné, což zajišťuje přítomnost 4% elastanu, podíl merino vlny je 24%. Materiál, který kombinuje vlnu a látku Profila se pyšní technologií 37.5™ , která reguluje vaše tělesné teplo. To přebytečné, stejně jako vlhkost propouští ven.

Merino Blend má přiléhavý střih, který má podpořit zmiňované funkce. Délka trička je prodloužená, aby nedošlo k jeho vyhrnutí.

Kalhoty Bontrager Meraj

Kvalitní zateplené kalhoty jsou nezbytné vybavení šatníku všech cyklistek, které nepověsí kolo s prvním spadaným listím „na hřebík“.  Cyklistické termokalhoty Meraj usilují o vaši přízeň velmi propracovaným střihem. Ten tvoří mnoho panelů, které umožní využít pružnost látky v mnoha směrech a tudíž kalhoty výborně sedí a také umožní pohodlný pohyb. To oceníte nejen v oblasti pasu, kde kalhoty nevytváří vzduchovou kapsu kolem břicha, ale i na zadní straně nohavic, v místě ohybu kolene.

Široký pas se nezařezává, zároveň v sobě skrývá tunýlek s pružnou šňůrkou ke stažení přesně podle vlastní potřeby. Na zadní straně je reflexní poutko, tím ale bezpečnostní prvky nekončí. Reflexní je logo značky a prošití, lemující přední díl až e koleni, zvýrazněné jsou i zipy na konci nohavic. 

Kvalitní poloautomatické zipy YKK, jejichž rozepnutí lze zablokovat nastavení jezdce do obrácené polohy, jsou podložené, aby ani v těchto místech nemohl k tělu chladný vzduch. Zakončení nohavic je na vnitřní straně vylepšeno pružným silikonovým proužkem, který brání vyhrnování nad kotník.

Podrobné informace o dostupných velikostech i dalších barevných variantách najdete na lokalizovaných stránkách výrobce www.trekbikes.com

Už brzy se na našich sociálních sítích těšit na soutěž o produkty Bontrager, přesně ve vaší velikosti! A pokud vás zaujala helma, kterou má na hlavě naše modelka, tak jde o trailový model WaveCel, o kterém píšeme zde.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková