Nový trail Rychlebských stezek. Podpoř jeho výstavbu, bude i tvůj

Každá kačka se počítá. Mrkněte na co a za co…

Jedinečná oblast Rychlebské stezky oslavila vloni 10 let. Tajemný, Mramorový, Superflow, Sítko…i. stoupací trail Dr. Wiessnera, který vás dovede k trailům pod Sokolím vrchem…celkem 50 kilometrů trailů, které přináší nespočet zážitků.

Oblast, kterou jak prozradil zakladatel Pavel Horník, navštíví během prodlouženého víkendu přes 1500 bikerů. Parta nadšenců pracuje v podstatě nepřetržitě na údržbě i vymýšlení nových lajn, prodlužování stávajících sekcí.

Nyní se Rychlebští obrátili na bikery s pomocí, prostřednictvím projektu na HitHitu.

 „Máš stezky spojené s dobrými vzpomínkami a zážitky? V této neobvyklé situaci jsme přikročili k neobvyklému kroku. Chceme udržet stezky i pro tebe. Ale sami to nedáme.

Za pár dní se měly otevřít Rychlebské stezky v nové sezóně. Situace to však neumožňuje. Náš tým, jako každý rok, už od začátku března pracuje na údržbě stezek. Bez tohoto týmu by stezky nemohly fungovat. Protože ale není možné otevřít Základnu Rychlebských stezek, nevíme, jak udržet náš tým v práci. Právě provoz Základny běžně generuje finance na zaplacení práce na stezkách. Rádi bychom náš tým využili a v tomto mezidobí postavili nový trail.

Bude to úplně nová trasa v úplně nové lokaci, která nabídne zábavné hliněné úseky, kaňony potoka i přejezdy velkých kamenů. Jeho obtížnost bude určena už mírně pokročilým bikerům, ale pobaví i zkušené jezdce. Trasu budeme, jak je u nás zvykem, stavět z velké části ručně. Chceme ji postavit do poloviny léta tak, abyste si ji mohli už letos naplno užít“.

Podívej se na „odměny“, které můžeš za finanční podporu získat. Za pět stokorun můžeš získat samolepku „Dobrá karma skoro zdarma“ nebo „Požehnání od Marie na Základně“. Když přihodíš víc, jsou v nabídce soukromé vyjížďky, kalendář slavného Petra Slavíka s motivy Rychlebských hor všech čtyř ročních období.

To hlavní ale bude pocit, že jsi pomohl dobré věci. To až si budeš užívat magickou atmosféru, kterou Rychlebské hory umí dát.

My se s finanční podporou také přidáváme, protože jak asi víte z našeho videa, Rychleby nás baví a chceme se tam i letos podívat.

Odkaz na projekt a podrobnosti ZDE

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková