Novinka od Kalase se jmenuje MOTION

Další útok na naši vůli – koupit, i když nepotřebuji? Nová kolekce s elegantním a nápaditým designem se povedla…

Český výrobce špičkového cyklistického oblečení přichází s další novou kolekcí, kterou nazval Motion. Stává se nástupcem předchozí dlouholeté řady Titan, pánská kolekce je v šesti barevných variantách, dámská verze čítá čtyři barevná provedení. Tak, jak už u značky Kalas, která si podmanila doslova celý profesionální svět, očekáváme, pro kolekci Motion opět sáhla po osvědčených materiálech s funkčními vlastnostmi. A samozřejmě výstavní je i samotný design.

Dámská letní kolekce Motion nabízí čtyři barevná provedení. Dresy s krátkým rukávem jsou vyrobené z materiálu Spinn, který se vyznačuje skvělým odvodem potu a nízkou gramáží. Na rukávy dresu byl použit elastický hladký materiál, aby se důkladně přizpůsobil tvaru těla. Konce rukávů jsou zakončeny prodyšnou páskou pro přiléhavé upnutí. Nechybí ani silikonová guma v pasu, která zabrání nežádoucímu posunu dresu během jízdy.  

Kraťasy z kolekce Motion jsou zkonstruovány z elastického materiálu Lycra Power, který se vyznačuje výbornou pružností. Tím se skvěle přizpůsobí tělu a zajistí tak maximální pohodlí. Materiál Lycra Power je zároveň i velice prodyšný. Pohodlná cyklistická vložka ZOOM X Women zajišťuje komfort jak pro krátké, tak i pro středně dlouhé vyjížďky.

Kraťasy jsou v kolekci Motion ve verzi do pasu.

A tady jsou dostupné barevné varianty.

Ještě zbývá dodat, že v tomto designu můžete mít i dres s dlouhým rukávem nebo teplejší bundu. Cena za dres je 1690 Kč a kraťasy pořídíte za 1890 Kč.
Informace o dalších dostupných produktech kolekce Motion najdete na stránkách výrobce kalas.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková