Kellys KIRU, velká radost pro nejmenší

Myslíme i na naše malé cyklisty, které první metry na kole teprve čekají. Slovenský výrobce má ve své nabídce i zajímavost z kategorie “first bike”

Odrážedla jsou považována za ten nejlepší první krok našich nejmenších do cyklistiky. Nabídka odrážedel je bohatým mixem jak materiálů, barev, tak i designů. Pro své malé ratolesti můžete vybírat od plastových tříkolek až po dřevěná designová odrážedla s blokací řídítek. A k tomu pak i z nepřeberného množství hliníkových nebo ocelových modelů. Nebo…?

Nebo je tu ještě další kandidát: odrážedlo KIRU, jehož rám je vyroben z magnéziové slitiny. Navíc ve velmi atraktivním designu.

Výhodou magnéziové slitiny je její pevnost, při snížení hmotnosti až o 25%, oproti klasickému hliníkovému rámu. Což je u kola pro nejmenší cyklisty významný parametr. Slovenský výrobce si pohrál i s profilací rámových trubek, odrážedlo má atraktivní vzhled, který podtrhují i barevné dynamické linky i logo Kellys.

Odrážedlo KIRU má 12palcová nafukovací kola, se zkříženým výpletem, buclaté pláště s vyšším vzorkem.

Na řídítkách jsou nasazeny silonové gripy, model Kiru Race má ve výbavě i zadní ráfkovou brzdu. Odrážedlo Kiru má i nastavitelnou výšku sedla. Na rám pak výrobce přidal malé integrované stupačky na opření nohou.

Odrážedlo KIRU Race se vyrábí ve třech barvách: vedle zelené Forest ještě holčičí Purple a výrazná Lime. V nabídce je i varianta odrážedla bez zadní brzdy. Cena je 3790 Kč, respektive za stroj s brzou zaplatíte o 200 korun víc. 

A jak se na KIRU drandí? Naše malá testerka Klárka je sice normálně hodně upovídaná, ale víte, jak to je….lepší je jezdit, než mluvit.

Celou nabídku dětských odrážedel najdete na stránkách výrobce Kellys.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková