10.12 – DNK Adventní kalendář

Tak dnešním dnem završíme první desítku soutěžních otázek…a symbolicky i v našem dárku bude hrát prim jednička a nula….tedy nuly!


SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Jan Němčanský
Vítězovi gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Českou značku Suspect Animal a její produkty už jsme na našich stránkách ukázaly vícekrát. Ať už šlo o první seznámení s bambusovým skampolem a tričkem či v reportáži přímo z místa, kde se fotila nová kolekce značky. A samozřejmě i v článku, v kterém jsme vám představily náš unikátní DNK design.

Suspect Animal sází na unikátní volbu materiálu: trička jsou z 96 % z bambusové příze a 4 % elastanu. Kdo nesnáší merino vlnu, kdo má citlivou pokožku, trpí na alergie, může se 100 % spolehnout, že tady si najde svůj materiál.

Šije pro muže, ženy i dětičky.  A nabízí i řadu zajímavých a originálních designu, které aplikuje vždy asymetricky na rukáv a jako pruh na bok trička. Hawaii, Leo, Mandala, apod. A právě k tomu se bude vztahovat i naše otázka. Nic složitého, jen budete muset na minutku navštívit stránky společnosti Suspect Animal 😉

Ale vyplatí se to, protože jsme pro vás získali poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup zboží dle vlastního výběru!

Soutěžní otázka zní:

Jaký vzor z aktuální nabídky se vám líbí? Který si vyberete, pokud vylosujeme právě vaši odpověď?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková