18.12 – DNK Adventní kalendář

Další pecka od RM

Dnešní dárek je opět užitečným doplňkem pro každého cyklistu. Společnost CYKLOMAX nám do soutěže věnovala dvě světla MAX 1 Energy USB. Přední i zadní světlo využijete k dennímu svícení, pro zvýšení viditelnosti nebo jako dojezdové, pokud se vaše vyjížďka prodlouží.

Přední světlo má svítivost až 300 lumenů, je ve voděodolném hliníkovém obalu, váží 50 gramů. Nabíjení je přes USB port, ale můžete také během jízdy přes power banku.

Nabízí 4 světelné módy, podle toho je také rozptyl délky výdrže: jako dálkové světlo vydrží 2 hodiny, při režimu blikačky až 18 hodin

Zadní světlo nabízí svítivost 50 lm, díky technologii 42COB LED dokáže svítit v rozsahu 360 stupňů. Nabízí vícero režimů, od dálkového až po různé režimy blikání.

Společnost CYKLOMAX má ve své nabídce na dvě desítky světel, od základních blikaček až po ty, která vám bezpečně nasvítí cestu při zážitkovém nočním bajkování.

Dnešní soutěžní otázka nebude nijak záludná, ani nebudete muset nic počítat či hledat.

Soutěžní otázka zní:

Máte nějaký noční zážitek na kole, na běžkách nebo při pěší túře, kdy vám bylo světlo dobrým pomocníkem?

 

Odpověď pošlete na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková