23.12 – DNK Adventní kalendář

Jdeme do finále….předposlední den soutěžení je tu!

Bontrager JET EaveCel podruhé! Ano, o jednu dětskou helmu už jsme v DNK Adventním kalendáři soutěžili, dnes tu máme v jiné barvě a o velikost větší: pro obvod hlavy 48–55 cm.

Nové dětské přilby Jet WaveCel mají plnou skořepinu s pěti větracími otvory v horní části helmy a dvěma vzadu u zátylku. Pro ulehčení zapínání jim Bontrager dal magnetickou přezku Fidlock, která rychle a snadno přilbu zajistí. Stahování je, skoro stejně jako u „dospěláckých“ helem, pomocí stahovacího kolečka.

Přilby mají měkké a tlusté výstelky, které lze snadno vyjmout a vyprat.

Součástí balení jsou originální samolepky, takže si dítko může přilbu „vytunit“ přesně podle svých představ.

Před pár dny, kdy se soutěžilo o světla spol. Cyklomax, jsme se vás zeptaly na nějaký “noční” zážitek, třeba kdy vám světlo pomohlo, nebo vám naopak hodně chybělo.  Přišlo několik zajímavých příběhů a tak bychom se chtěly o ně podělit i s vámi. Což ale nejde bez vašeho souhlasu. Takže malé repete, v širším záběru.

Soutěžní otázka zní:

Máte nějaký dobrodružný zážitek na kole (nebo i při jiných sportech)?  Kdy vás někdo nebo něco zachránilo, nebo naopak Vy jste byl/byla tím, kdo pomohl? 

Přijímáme veselé, strašidelné, hrdinské i “obyčejné”.

Kdo psal v soutěžní den 18.12., může zkopírovat – tím dá souhlas k event. zveřejnění.

(Vybrané příspěvky, které budeme publikovat, následně odměníme mimo tuto soutěž.)

 

Odpověď pošlete na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková