24.12 – DNK Adventní kalendář

A je tu Štědrý den….i od nás 😉

Naším posledním dárkem, o který budeme soutěžit je cyklistická přilba. Doplněk, bez kterého by se opravdu nemělo na kole jezdit. Takže věříme, že ať už vyhraje kdokoliv, je s námi v tomto názoru za jedno!

Bontrager Rally je terénní přilba pro trailové a enduro jezdce. Doplňuje loňský model Blaze, má shodný tvar, prodloužení pro ochranu zátylku. Obvod hlavy se vyladí pomocí Boa kolečka, je tu nastavitelný štítek. Upnutí pásků pod bradou je pomocí standardní přezky, což je rozdíl ve srovnání s dražším modelem Blaze, který využívá magnetického systému Fidlock.  

Přilba Rally disponuje technologií WaveCel, která nabídne násobně vyšší ochranu proti poranění hlavy v důsledku pádu na kole.

Zajímavým bonuse je garance výměny při poškození během prvního roku vlastnictví.

Cenu Bontrager Rally i jejího dražšího sourozence, včetně dostupných barevných variant najdete na stránkách výrobce Trek/Bontrager.

Než napíšeme poslední “Soutěžní otázku”, chceme vám poděkovat za vaše zapojení a odpovědi. Někteří z Vás se stali opravdu věrnými a vytrvali celý čas. A ten je, jak se říká, je tím nejcennějším, co máme.

A protože je Štědrý den a také finále našeho Adventního kalendáře, nebudeme už vymýšlet žádnou soutěžní otázku.

Jen nám věnujte pár minut svého času a pošlete pro redakční tým DNK pozdrav.

Děkujeme a Veselé Vánoce všem! 

Odpověď pošlete na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková