6.12 – DNK Adventní kalendář

Dneska soutěžíme o vánoční klasiku 🙂

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězkou se stává Vladimíra Suchanová 🙂
Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Dobrá kniha je dárek, kterým v podstatě nemůžete udělat chybu. Pokud dotyčného, kterého chcete obdarovat, alespoň trochu znáte. A co jiného najít u nás, na Dámách na kole než knihy s cyklistickou tématikou.

V dnešní soutěžní den máte možnost vyhrát dva tituly. Začneme dámou. Peggy Marvanovou není třeba představovat – extrémní bikerka má na svém kontě mnoho ultramaratonů, které čítají takový kilometrový nájezd, že to pro mnohé znamená roční objem. Peggy to jede non stop, za pár týdnů.

Kniha První stopa je z jiného soudku, ale o nic snazšího. Provede vás mrazivým, zasněženým Laponskem, kde se Peggy společně se svým přítelem snažila ujet 1000 km za třicet dnů.

Bonusem této knížky je osobní věnování autorky….

 

Když už máme letos tak omezené cestování, můžete se alespoň virtuálně vydat na kole za sny a dobrodružstvím s „Dominátorem“, slavným brankářem Dominikem Haškem, který kolu doslova propadl. Kniha Kolo, sny a dobrodružství vás zavede od Balkánu až po Himaláje.

Oba tituly nám poslalo vydavatelství Cykloknihy.cz

 

Soutěžní otázka zní:

Napište nám název nějakého dalšího titulu, který nabízí vydavatelství Cykloknihy.cz

Odpověď pošlete na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou také na Facebooku Dámy na kole.

Katka Polívková