Cyklistky Valachová a Klimková prezentují novou řadu Kalas PASSION Z1

Čistý design, pastelové barvy, špičkový materiál – to je nová řada dresů PASSION Z1. Podívejte, jak ho nafotilo česko-slovenské duo silničních cyklistek v krásném prostředí Lago di Garda

Česká značka KALAS Sportwear své kolekce neustále vylepšuje, aby obstály i v konkurenčním prostředí nejvyhlášenějších světových brandů. Proto musí splňovat vysoké nároky jak z pohledu designu, funkčnosti i maximálního pohodlí.

Takže i letošní sezóna je u Kalas ve znamení menších či větších inovací, které se dotkly i modelové řady Passion. Ta vždy představovala vrchol v nabídce, její vývoj byl konzultován a testován profesionálními jezdci. A možná už jste postřehli, firma Kalas při prezentaci dámských kolekcí spolupracuje s dvěmi pohlednými cyklistkami: Slovenkou Lucií Valachovou, mimochodem držitelkou domácího titulu mistryně republiky v časovce a Adrianou Klimkovou, českou silniční cyklistkou a triatlonistkou.

Dámská kolekce PASSION Z1 nese jasné rysy: pečlivě vybrané látky z odolného materiálu, moderní barvy v jednoduchém designu, elegantní a nadčasový vzhled. Kolekce zahrnuje dresy s krátkým i dlouhým rukávem a to v pěti barevných variantách.

Pro dresy byl zvolen velice jemný materiál Carbon Z1 s příměsí karbonového vlákna. Ten zajistí dokonalý odvod potu a poskytne maximální prodyšnost.

Materiál je velice příjemný na dotyk a je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci jednoduchého designu s vysoce funkčními vlastnostmi. Testováním byla potvrzená i zvýšená odolnost proti opotřebení právě díky přítomnosti karbonového vlákna.

Komfort zaručují aktivní švy, díky kterým se zvyšuje elasticita dresu. Rukávy mají skryté elastické zakončení, dokonale přilnou k paži. Tím, že jsou těsně přiléhající, snižují odpor vzduchu při jízdě a dodávají pocit druhé kůže.

Pozornost je věnována i detailům v podobě reflexních lemů pro zvýšenou viditelnost. Potěší i taková maličkost, jakou je odepínací a voděodolná kapsička na cennosti v jedné ze tří kapes na zádech.

Spodní okraj dresu je zakončený elastickou gumou v kombinaci se silikonovým pruhem na zádech zabraňující nechtěnému vyhrnování a drží tím dres na svém místě.

Pět barevných variant dresů PASSION Z1: Pink, Aqua, Burgundy, Silver a Antracit

V táborské firmě si uvědomují, že důležitou součástí cyklistického šatníku jsou kraťasy. Ty z nové kolekce Passion Z1 kombinují propracovaný střih a vícepanelové provedení s plochými lepenými švy s kompresním, vysoce funkčním materiálem Goffrato. Pohodlí umocní vsadka v nohavicích z vysoce elastického materiálu.

Pro maximální komfort jsou kraťasy vybaveny kvalitní perforovanou vložkou Endurance 3D s trojrozměrnou konstrukcí v kombinaci s hustě stlačenou pěnou a antibakteriální povrchovou úpravou.

Informace o velikostech, cenách i odkaz na e-shop najdete na stránkách výrobce Kalas Sportwear.

Foto: Jan Brychta

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková